zambesc.com RSS Feed

Tonomatele cu oua

Este o noutate cel putin pentru mine, auzisem ceva despre acesta inventie, dar doar ieri m-am trezit cu una in fata. Pare interesanta ideea, nu mai ai tangenta cu o cucoana sclifosita si plictisita care sa iti arunce ouale intr-o punga. Tonomatul te serveste la fel, indiferent daca e tarziu sau devreme, trebuie doar sa ai bancnotele potrivite, adica de 5 sau 1 leu.

Iata cum arata inventia :

Mecanismul cu pricina se afla in Piata 700 din Timisoara si poate fi o alternativa buna daca ouale se afla pe lista ta de cumparaturi. Asteptam sa avem la tonomat si functionari de la primarie, finante si toate cele, poate asa va merge treaba mai repede si mai bine. Adica se ia un bucata functionar se inchide intr-o cosmelie cu un gemulet, fara telefon, sau solitaire pe calculator si se pune la munca,..happy…poate, poate ,,impingem” in acest mod un pic treaba.

, ,
6 Comentarii
 1. Ome :

  A zis pe data de 14 noiembrie, 2012

  ce fain aveam nevoie si de asa ceva!

 2. Andi :

  A zis pe data de 14 noiembrie, 2012

  Interesanta idee. Cert este ca nu prea le vad pe gospodine sau pe bunicute in general sa se duca la tonomat si sa ia oua. Romanul merge pe ideea „cele mai bune sunt ouale de la tarani”happy

 3. Ana- :

  A zis pe data de 14 noiembrie, 2012

  eu vazusem in elvetia unele cu lapte

 4. dePop :

  A zis pe data de 14 noiembrie, 2012

  Ana- @

  Cele cu lapte sunt foarte prezente prin Timisoara, in fiecare piata, cartier, centru comercial, etc.

 5. Daniel :

  A zis pe data de 15 noiembrie, 2012

  Hahahaha…tu ai ce ai cu functionarii astia…fie ei de la primarie, de la aeroporturi etc. Parerea mea e ca faci bine ce faci….dar pe ei crezi ca-i doare?cainii latra, ursu merge…! Problema e ce facem noi!

 6. Ionut :

  A zis pe data de 22 noiembrie, 2012

  La o prima vedere, mi se pare faina treaba. Dar sunt intretinute corespunzator? Adica risti cumva sa cumperi oua de acum 2 luni?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*