Tonomatele cu oua

Este o noutate cel putin pentru mine, auzisem ceva despre acesta inventie, dar doar ieri m-am trezit cu una in fata. Pare interesanta ideea, nu mai ai tangenta cu o cucoana sclifosita si plictisita care sa iti arunce ouale intr-o punga. Tonomatul te serveste la fel, indiferent daca e tarziu sau devreme, trebuie doar sa ai bancnotele potrivite, adica de 5 sau 1 leu.

Iata cum arata inventia :

Mecanismul cu pricina se afla in Piata 700 din Timisoara si poate fi o alternativa buna daca ouale se afla pe lista ta de cumparaturi. Asteptam sa avem la tonomat si functionari de la primarie, finante si toate cele, poate asa va merge treaba mai repede si mai bine. Adica se ia un bucata functionar se inchide intr-o cosmelie cu un gemulet, fara telefon, sau solitaire pe calculator si se pune la munca,..:)…poate, poate ,,impingem” in acest mod un pic treaba.

6 comments

  1. Interesanta idee. Cert este ca nu prea le vad pe gospodine sau pe bunicute in general sa se duca la tonomat si sa ia oua. Romanul merge pe ideea „cele mai bune sunt ouale de la tarani”:)

  2. Hahahaha…tu ai ce ai cu functionarii astia…fie ei de la primarie, de la aeroporturi etc. Parerea mea e ca faci bine ce faci….dar pe ei crezi ca-i doare?cainii latra, ursu merge…! Problema e ce facem noi!

  3. La o prima vedere, mi se pare faina treaba. Dar sunt intretinute corespunzator? Adica risti cumva sa cumperi oua de acum 2 luni?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.