Cum sa pedepsesti un hot ?

De-a lungul timpului mi-au disparut multe lucruri, unele importante altele mai putin. Insa in urma cu cateva zile, hotii mi-au facut o paguba importanta greu de estimat si in acelasi timp si mai greu de evaluat. Nu vreau sa intru in amanunte, insa am decis sa pun camere de luat vederi si pana la urma sigur voi prinde pe cineva. Acum sigur nu va fi vinovat pentru toate, dar nu conteaza, va plati pentru toate.

Intrebarea e cum sa fie pedepsit un hot ?

Taiat mana, batai si toate cele sunt de domeniul trecutului, iti faci mai mult rau decat bine, risti sa devii infractor din pagubit, deci nu merge.

In cazul meu e tind sa cred ca e vorba de un vecin, deci razbunarea nu trebuie sa fie imediat, ci in timp. Iata cateva ideei :

– sa ii lipesc cu Super Glue usile masinii, infundat incuietoarea, chiar si rotile de asfalt..?
– il indop cu un laxativ atunci cand ne vedem undeva prin oras ?
– pui filmarea din timpul furtului pe net, afise, etc…?..Poate se rusineaza..

Nu prea am idei, sincer imi cam vine doar sa il bat. Pana la urma cred ca voi merge pe calea legala, adica politia,…mai ramane doar sa il filmez.

8 comments

  1. Legea,doar legea iti va face dreptate…si nu cred ca trebuie sa-l filmezi tu, pentru ca exista specialisti in politie care stiu sa-l faca sa recunoasca daca este vinovat…

  2. varianta 1.
    In cazul meu l-as bate fara urme.. vesnicu’ saculet de nisip ­čśÇ si evident abia apoi dat pe mana politiei cu tot cu filmare.. ca mno.. sa stie ca si bataia e buna..

    varianta 2.
    filmat, si sa-i arati filmarea, apoi act notarial in care sa-ti plateaca in fiecare luna rata, pana la valoarea pagubei, si clauza prin care daca trece 1 luna fara sa plateasca sa-l poti da afara din casa lui.. si sa-i iei casa. ­čśÇ

  3. Eu daca as fi primar as pune pe toate strazile si stradutele camere de luat vederi, plus oblig toate blocurile sa isi puna camere de luat vederi in fata scarii…

  4. As zice ca legea trebuie sa-si faca treaba, mai rau e ca la noi nu prea se intampla asa. Pune camere, o sa ai succes cu ele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.