Biserica la cheie sau vrei sa fii milionar ?

Multi isi doresc sa devina milionari, eu as zice ca toti oamenii isi doresc, insa nu prea recunosc toti. E adevarat ca nu toti sunt dispusi sa faca orice pentru a deveni milionari. Dar mare parte ar vinde orice si pe oricine pentru a deveni ceva ce nu sunt de fapt. Solutii de imbogatire sunt o droaie pe net, evident in mare parte doar cu titlul. Ieri insa am dat peste un anunt care va poate face milionari, nu este o gluma, chiar puteti deveni milionari.

Anuntul inca este valabil deoarece nu a fost redactat cum trebuie, cel ce vinde ,, afacerea” nu are cunostinte de marketing sau alte cele, altfel scapa demult de produs. Deci despre ce este vorba; cineva vinde o biserica la cheie…da ati citit bine, se poate vedea anuntul in poza de mai jos.

vand biserica

Pentru o suma de 63000 euro puteti deveni proprietari de biserica, iar in scurt timp milionar. Pentru aceasta mai sunt necesare cateva lucruri, adica niste oase intr-o cutie de lemn, cateva babe nebune care sa jure ca s-au vindecat de nu stiu ce..si gata, profitul este garantat.

Taxe si impozite nu se platesc, deci daca va doriti biserica din anunt va trebuie 63000 euro, sunt sanse sa primiti banii si de la banca fara probleme, oricine economist va fi de acord ca aceasta afacere este perfecta si fara risc in viata de aici..in viata de apoi..mai ramane de vazut…:) Nu cred ca va exista vreun potential investitor care sa rateze asa ceva, deci succes.

5 comments

  1. Se va gasi un ,, Becali” sa o cumpere, prin tara exista o gramada de biserici cu circuit inchis, ai unor bogatasi, sunt fara preot, se roaga doar familia ..am vazut una cand am fost in concediu, era undeva prin Maramures, pe drumul in spre Viseu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.