Cum sa faci rost de bani rapid ?

Pe timpul lui Burebista locuitorii acestor locuri isi puneau cel mai des intrebarea: cum sa faca rost de vin cel mai rapid ?…. In zilele noastre s-a mai pastrat ceva si din dorinta aceasta. Dar de ceva timp 99,99 % din romani se intreaba: cum fac rost de bani rapid ? 10% din romani au nevoie de bani din cauza greutatilor, adica din cauza kilogramelor, burdihanului, li s-a tasat salteaua si trebuie sa o mai completeze cu bani. Iar restul de 90% din romani au nevoie de bani ca sa le dea la cei 10 %.

Cum fac romanii rost de bani in caz de urgenta ?

Exista diverse metode, insa eu va prezint una pusa in aplicatie de curand de doua ,,economiste” romance de-ale noastre. Deci doua doamne plecate prin tari straine, mai exact prin Franta aveau nevoie de bani.

Cati bani ?..pai fara numar acolo sa fie…dar nici un euro sub 15000. Si cum doamnele bateau strazile in lung si lat, s-au gandit sa vanda si ele ceva…Pai ce sa vanda, nu aveau la ele decat 3 chiloti, patru bucati de ciorapi, adica doua perechi, cativa pampersi si un copil de vreo trei saptamani. Adica bagaj standard pentru o vizita in Franta.

Probabil ati ghicit, au vandut copilul, ca si asa facea galagie si mizerie, iar ele fiind niste doamne turiste nu se puteau ocupa de el. Au primit 15000 euro.. si in schimb la copil ele promit ca isi vor lua un hamster, asa ca sa iasa la numar. Le pare foarte rau acum ca nu au avut gemeni, nu de alta dar faceau 30 000 de euro……

Evident au fost prinse, insa au o scuza au fost sub hipnoza. Ele nu sunt vinovate, inca din nastere sunt purtatoarea a unei gene teribile care le face extrem de sensibile, practic isi pierd mintile atunci cand cineva pomeneste de bani. Deci banii sunt de vina.

8 comments

  1. Ceva nu se leaga in povestea ta, astfel de doamne nu poarta chiloti, au ele fuste lungi dar nu si chiloti.

  2. Ma gandesc ca si copil vandut, peste ani si ani, o sa faca acelasi lucru si uite asa se raspandeste gena asta :))

  3. Nu inteleg…am cautat cum sa fac bani rapid…si am gasit ca pentru asta trebuie sa-mi vand copilul :'(
    🙁 :((…TRAGIC

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.