Hotel Venosa Didim sau pur si simplu o vacanta de vis

Va povesteam zilele trecute despre diferentele de pret intre litoralul romanesc si cel turcesc. Practic nici nu putem face comparatie, turcii ne dau clasa la toate capitolele. Atat la calitatea serviciilor, preturi cat si la plaje si alte distractii conexe. Despre Kusadasi cred ca au auzit mai toti romanii amatori de o vacanta perfecta la mare. Dar in Turcia exista mult mai multe locatii. Una din locatiile care nu trebuie ratate este si Didim. Aceasta este la circa 75 km de Kusadasi si poate fi un loc excelent pentru o vacanta.

Daca ajungeti in zona, sau daca va doriti o vacanta in zona va recomand hotelul Venosa Didim. Este vorba de un hotel de cinci stele, o locatie de lux cu iesire la mare dar si cu piscine si toate cele. E greu sa faci o descriere a locului, e o locattie care trebuie vazuta. In realitate totul pare desprins dintr-o imagine parca facuta la comanda in photosop. Cat priveste preturile sunt imposibil de gasit in Romania, prima saptamana din luna iunie este la 49 euro de persoana/zi. Si aici vorbim de all inclusive la un hotel de cinci stele.

Pur si simplu eu nu inteleg cum de la ei se poate si la noi nu. Au alte scoli in ce priveste turismul, au subventii pentru turistii straini ? Ca daca ne luam la cat se plang hotelierii de pe litoralul nostru, ai impresia ca ai nostri hotelieri traiesc de pe o zi pe alta si toata averea lor subventioneaza pe turistul venit la ei in hotel. Si chiar daca ne taxeaza la pret de cinci stele pentru doua sau trei stele, ei mor de foame.

Comparatiea este inutila si fara sens, eu ma intreb cum de mai functioneaza hotelurile de pe la noi? O fi din inertie, nostalgie sau unii chiar nu stiu ce mai exista pe alte plaje in lume. Hotelul Venosa Didim este una din locatii, o recomand cu caldura si datorita faptului ca este un resort. Nu vorbim de o exceptie, un hotel mic. Ci ditamai complexul unde ai tot ceea ce iti trebuie. Poti veni cu copii, bunici, purcel, catel. Toti veti gasi ceva potrivit pentru a va distra.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.