Vacanta la 5 stele all inclusive in Turcia sau 3 stele in Romania, pretul este acelasi

Din fire sunt mai nationalist, si de multe ori aleg un produs romanesc, in detrimentul unuia de afara, chiar daca uneori am de pierdut. Cand vine vorba de vacante, lucrurile stau diferit. In primul rand vreau sa vad si altceva, iar in al doilea rand nu exista termen de comparatie. Nu poti compara un hotel de 5 stele cu unul de 3 stele.

Este logic si normal sa existe diferente de confort, doar ca aceste diferente nu sunt in pret. Cu alte cuvinte avem de ales intre o cazare la 3 stele in Romania sau una de 5 stele in Turcia la acelasi pret. De servicii si alte cele sa nu mai vorbim, ne dau turcii clasa de nu putem sa ducem. Pana la urma orice comparatie este inutila.

Si ca sa nu vorbesc/scriu fara ,, acoperire” vin si cu un exemplu; Hotelul Palm Wings Kusadasi din Turcia la inceputul lunii iunie pretul all inclusive este de 49euro/zi. Si asta la un hotel de cinci stele all inclusive in sezon. Daca ma duc astazi in extrasezon la Mamaia si ma cazez intr-un hotel de 3 stele voi platit cel putin atat si asta fara nicio masa. E greu de explicat, de inteles de ce si de unde diferenta de pret. Pana la urma fiecare e liber sa isi organizeze afacerea cum doreste. Problema e ca pe la noi toti hotelierii merg pe acelasi ,, sistem de organizare”. Chiar daca maine s-ar teleporta Hotelul Palm Wings Kusadasi in Costinesti de exemplu, tot nu ar tine mult. Ba ar urca pretul, ba nu ar fi personalul care trebuie. Sau poate amandoua deodata.

In concluzie pentru o vacanta reusita, cu mare, cu soare si tot tacamul va recomand sa va deplasati in Turcia. Iar daca va doriti o cazare all inclusive la cinci stele si la un pret excelent Hotel Palm Wings Kusadasi poate fi o solutie. Iar cum vara nu e ca iarna, vacantele ieftine si cautate se cumpara acum.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.