Fantastic – Unii economisesc 5 lei atunci cand isi spala masina

De cateva luni in zona unde locuiesc s-a deschis o spalatorie auto cu autoservire, iti speli singur masina. Adica iti iei doua jetoane si daca esti rapid reusesti sa iti speli masina cu 10 lei. Nu am folosit niciodata acest gen de spalatorie. Am inteles de la unii ca ar fi pentru ,, pretentiosi”.

Adica pentru aceea care vor o treaba bine facuta si o fac ei insisi. Personal nu stiu daca doar despre acest lucru este vorba. Sunt sigur ca cineva cu experienta si cu un 5 lei ciubuc va face treaba mai buna. Evident asta ar presupune o cheltuiala mai mare, adica minim 15 lei + 5 lei ciubuc, fata de 10lei.

Ce nu reusesc sa inteleg e ca la spalatoria respectiva este vesnic coada. Si nu vorbesc de 2-3 masini care asteapta ci uneori peste 20 – 30 de masini. Iar la toate acestea se adauga frigul de afara. Acum sa nu va ganditi ca cei care asteapta sunt cersetori si au maxim un logan de peste 10 ani…Nu, masini de masini, cu indivizi imbracati in haine de firma gata sa frece caroseria personala pentru a economisi 5 lei. Eu chiar cred ca oamenii acestia fac acest lucru pentru a economisi 5 lei, altfel nu imi explic cum sa induri frigul de afara, sa te uzi, sa te murdaresti. Si sa stai la coada zeci de minute daca nu ore. Personal daca am mai mult de 3 masini la o spalatorie ma duc in alta parte.

Probabil cu astfel de economii iti iei X6, Q7…Noi astea mai grabiti nu avem timp de asa ceva, in concluzie ne spala altii masinile.

2 comments

  1. Nu sunt fata :).

    Si nu trebuie sa fi fata ca sa nu ti se para ok sa iti speli masina imbracat la patru ace.

    Mai ramane sa apara mireasa cu mirele si nasii la spalat de masini 🙂

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.