Cea mai dorita, cautata si visata saltea

Cand vine vorba de saltele e foarte greu sa ii multumesti pe toti cu acelasi model. Ba mai mult exista cupluri care au preferinte diferite, astfel patul e format din doua saltele diferite. Si totusi exista o saltea care ii satisface pe toti, chiar si pe romani, sau mai bine spus in special pe noi romanii. Nu va ganditi la o saltea super speciala cu latex sau memory. Ci la una cu bani, dupa cum se vede si in poza. Romanii nu au nevoie de saltea tare sau moale, ortopedica sau anatomica.

Romaniii au nevoie de siguranta, iar siguranta se traduce la noi in bani in mana. Daca mai ajungi sa si dormi pe ei pai atunci vei avea cel mai odihnitor somn. Evident confortul e unul pur psihic, poate nici acesta.

Multi veti spune ca nu este asa, cine mai tine banii la saltea. Insa realitatea e undeva intre, exista mai multi bani la saltea decat in banci. Si cand spun la saltea ma refer la propriu. Daca maine un producator de saltele ar fabrica o saltea cu seif incorporat ar da lovitura. Ce Dormeo sau alte saltele, salteaua cu seif ar bate toate recordurile.

In Romania inca se depoziteaza mancarea, chiar daca aceasta se strica, inca se cumpara mai multa mancare decat se poate manca. Toate acestea nu releva decat un lucru, inca exista frica ca maine ramanem fara si trebuie sa adunam. Adunam de toate si de peste tot. Iar toate acestea le depozitam ori in camara si frigider, ori sub saltea, dupa caz.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.