Cum sa vinzi masina foarte repede si la pretul dorit

Astazi o sa va dezvalui cel mai mare secret care va ajuta sa vindeti masina foarte rapid si la un pret maxim. Nu este vorba de vreo reclama pe Olx, sau Autovit, nu fara net si fara bani. Pur si simplu clientul va v-a implora sa ii vindeti masina. Pentru ca sa intelegeti mecanismul si faptul ca aceasta metoda functioneaza am sa va dau un exemplu real si foarte proaspaat. Vanzarea era sa se efectuze aseara, doar ca masina nu era de vanzare.

Iata povestea :

Aseara politistii din judetul Timis au celebrat nu stiu ce eveniment. Prezent la acest eveniment a fost si seful politiei Sannicolaul Mare, comisar sef Claudiu Andreescu. Acesta din urma s-a decis sa plece la o plimbare, si mergand tot asa prin oras, i se parea ca toate masinile merg tare, iar a lui nu prea. Mai toate lucrurile erau hat departe de el.


Foto : PressAlert.ro

Pana cand s-a enervat de singuratate si a decis ca masina lui sa se pupe cu alta masina. Nu a durat mult si bolidul politistului a pupat un taxi. Cand s-a trezit domn comisar, s-a razgandit nemaidorind sa continue cu pupatul a vrut sa fuga. Insa taximetristii, oameni uniti l-au oprit si au chemat politia, etc. In acest timp domn comisar si-a adus aminte cata nevoie are el de o masina de taxi si a incercat sa o cumpere. Ba chiar l-a implorat pe sofer, mai, mai ca se punea in genunchi. Cu povesti siropoase, de genul : si la Mos Craciun i-am cerut o masina de taxi, dar n-am primit, vai, vai.

Ghinion, taximetristul nu voia sa vanda in ruptul capului masina, nici schimb nu voia cu o masina de zece ori mai scumpa. Pana la urma au venit politistii care nu au fost invitati la chef, iar targul s-a amanat. Seful nu mai e sef, dar cum tot in politie va fi, vai de taximetrist ce va pati.

In concluzie daca ai o masina de vanzare, cauta si tu zona unde tin chef cu politisti. Dai cateva ture si sigur te va nimeri unul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.