zambesc.com RSS Feed

Cum sa vinzi masina foarte repede si la pretul dorit

Nici un comentariu

Astazi o sa va dezvalui cel mai mare secret care va ajuta sa vindeti masina foarte rapid si la un pret maxim. Nu este vorba de vreo reclama pe Olx, sau Autovit, nu fara net si fara bani. Pur si simplu clientul va v-a implora sa ii vindeti masina. Pentru ca sa intelegeti mecanismul si faptul ca aceasta metoda functioneaza am sa va dau un exemplu real si foarte proaspaat. Vanzarea era sa se efectuze aseara, doar ca masina nu era de vanzare.

Iata povestea :

Aseara politistii din judetul Timis au celebrat nu stiu ce eveniment. Prezent la acest eveniment a fost si seful politiei Sannicolaul Mare, comisar sef Claudiu Andreescu. Acesta din urma s-a decis sa plece la o plimbare, si mergand tot asa prin oras, i se parea ca toate masinile merg tare, iar a lui nu prea. Mai toate lucrurile erau hat departe de el.


Foto : PressAlert.ro

Pana cand s-a enervat de singuratate si a decis ca masina lui sa se pupe cu alta masina. Nu a durat mult si bolidul politistului a pupat un taxi. Cand s-a trezit domn comisar, s-a razgandit nemaidorind Citeste in continuare…

, , , ,