Ce putem reclama la OPC cand vine vorba de o saltea ?

Cand vine vorba de reclamatii romanii sunt la extreme. Cu alte cuvinte as imparti in doua tabere populatia noastra; Cei care au dreptul sa reclame un produs dar nu o fac sau o fac foarte rar. Si cei care sunt pe langa, si cand spun pe langa as include idiotul care vrea o lege care sa oblige extirparea corzilor vocale la caini…Si terminand cu babalacii care fac zeci de drumuri pe saptamana la OPC pe motiv ca televizorul cumparat are diagonala prea scurta.

Ce defecte poate avea o saltea ?

Pana acum cateva zile as fi spus urmatoarele ;

– Nu corespunde dimensiunea ( diagonala prea scurta ).
– S-a lasat, groapa, arc iesit, etc.
– Miroase urat, am auzit povesti ca cica unele saltele ar avea oarece mirosuri ciudate.

Si cam atat. Zilele trecute am ,, invatat” ceva nou. Un individ din categoria ,, pe langa” a reclamat la un magazin faptul ca salteaua este prea lunecoasa. Da, omul luneca pe saltea si aceasta fara schiuri sau pluta, desi cazul pare din categoria ,, dus cu pluta”. Dupa o astfel de poveste te gandesti instant la un slogan mai vechi folosit de politicieni, ce suna cam asa : ,, medicamente , tratamente ” . Dar daca ma gandesc mai bine poate individul are dreptate, adica e posibil sa luneci de pe saltea in cateva situatii:

– Poate omul nostru are casa in panta.
– Posibil sa aibe un pat cu frana de mana, insa a uitat sa traga frana de mana inainte de culcare.
– Posibil ca inainte de culcare acesta sa fi avut parte de un masaj taranesc, adica o frectie cu untura de porc la picior de lemn.
– Sau poate omul are dormitorul pe hol, adica si-a rezemat patul de perete, in ideea ca va dormi in picioare, iar salteaua il va tine ca un magnet.
– Sau poate pur si simplu e vorba de un vis, un vis in care s-a plimbat cu barca, iar dimineta s-a trezit ud si cu rau de mare.

Ce s-ar putea face ? Totusi omul trebuie ajutat cumva, iata cateva solutii :

– Achizitionarea unor pijamale cu crampoane, sigur se pot face in China la comanda.
– Pijamale cu ancora, sigur pot ajuta. Procedura e urmatoarea :legam ancora cu o centura de pijama, iar daca locuim la etajul 10 aruncam ancora pe geam.
– Fixam patul mai bine. Procedura e urmatoarea : luam capatul unui lant si fixam de pat, iar celalalt capat agatam de cuiul de remorcare a unui jeep aflat in parcare sau a unui tramvai oprit in statie.
– Sau pur si simplu inainte de culcare desfasuram pe saltea un strat de circa 10-20 cm de prenandez.

In concluzie solutiile sunt multiple, cred ca totusi cel mai potrivit ar fi sa fie folosit un cearsaf intre saltea si fizicul lunecos de care dispune individul. Iar daca nici asa nu merge e foarte posibil ca fizicul sa capete aderenta in pat dupa un dus. Cand spun dus excludem servetele umede, dus cu apa si sapun.

4 comments

  1. Daca povestea e pe bune, atunci merge încadrată la ,, medicamente, tratamente”. Ba chiar as completa, șocurile electrice si alte modalități de ,, tratament „.

  2. Putini știu ca o saltea chiar daca e noua din magazin, dar a fost fabricata acum 10 ani nu mai e o saltea ,, noua”. Si de aici pot sa apară i groaza de probleme. E cam ca la cauciucuri. Ar trebui clientul sa ceara o saltea fabricata in ultimile 3-4 luni. Dar in realitate in mare parte din produse fac cel puțin 3 luni cu vaporul .

  3. La fel e si carne, puii din Brazilia nu zboara pana in Romania tot inot vin, ca e mai ieftin. La textile in general lumea nu isi pune problema de garantie, dar la saltele, perne ar trebui un regim special, altfel vor ajunge toate rebuturile in Romania.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.