Politistii bucuresteni au arestat o shaorma cu de toate

Nu toti politistii sunt nesimtiti, doar o mare parte. Nu as vrea ca toti angajatii Ministerului de Interne sa se simta jigniti, ca mai sunt si sfinti printre ei. Doar ca nu ii cunoastem noi, sau poate nu mai sunt in viata. Zilele acestea am facut un drum prin Bucuresti…Haos la toate capitolele, in trafic, magazine, peste tot parca esti participant la olimpiada.

politia pe loc de handicap

Toti cei din jurul tau vor sa ajunga in fata ta, nu conteaza ca esti la semafor si sunt doar doua benzi, la start stau cracanate ca broastele cel putin 5 masini. Toate baraie gata sa le sara pistoanele ca nu cumva sa nu piarda vreuna dintre ele startul. Zici ca esti la un concurs la care regula principala e sa incalci toate regulile. Si nu doar de reguli e vorba, nimeni nu face uz de cei 7 ani de acasa, bun simt si alte lucruri care in Bucuresti se vad doar la tv. Daca ajungi in vreun magazin lucrurile stau la fel, daca nu esti atent oricand poti fi daramat de un pensionar care ti se baga in fata la casa de marcat. Varsta nu are importanta, toti sunt la fel, par electrificati, bagati in prize, grabiti de parca se inchide la cimitir.

Cand politia este nesimtita

politia parcheaza pe loc de handicapat

,,Siguranta si incredere”, acesta este sloganul de pe masina politiei care trona parcata pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilitati. Locatia: Bucuresti Mall Baneasa. Adica un loc in care daca era vorba de vreo misiune puteau parca in alta zona. Sunt sigur ca oamenii legii erau intr-o misiune, ca doar masina era parcata foarte aproape de zona food. Locul in care frecvent apare cate un scandal intre o shaorma cu de toate si doi, trei, mici manjiti cu mustar. Ma intreb ce le-o fi transmis in gand sau cu voce tare politistilor, persoanele indreptatite sa parcheze acolo ? Oricum, pe politisti ii doar in cot, ca ei sunt Politia Romana. Nimeni si nimic nu ii opreste, ar trebui sa spunem multumesc, ca daca erau doua locuri libere, le ocupau pe amandoua.

Cu siguranta sunt si oameni onesti si cu bun simt in Bucuresti, dar de data aceasta eu nu i-am intalnit. Poate data viitoare.

2 comments

  1. In mare parte ai dreptate, dar sa știi ca exista si oameni educați. In ce privește traficul auto, nu si încotro, e deja un sistem , ori te bagi, tai calea, etc. ….Ori rămâi in spate. In Bucuresti si cele mai corect Sofer in 30 de zile devine cel mai nesimțit, nu ai încotro.

  2. Cu siguranta exista si oamenii super ok, insa educati si cu bun simt nu e acelas lucru. Sunt sigur ca exista multi oameni deosebiti, dar probabil acestea nu sofeaza.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.