zambesc.com RSS Feed

Vacanta la 5 stele all inclusive in Turcia sau 3 stele in Romania, pretul este acelasi

Nici un comentariu

Din fire sunt mai nationalist, si de multe ori aleg un produs romanesc, in detrimentul unuia de afara, chiar daca uneori am de pierdut. Cand vine vorba de vacante, lucrurile stau diferit. In primul rand vreau sa vad si altceva, iar in al doilea rand nu exista termen de comparatie. Nu poti compara un hotel de 5 stele cu unul de 3 stele.

Este logic si normal sa existe diferente de confort, doar ca aceste diferente nu sunt in pret. Cu alte cuvinte avem de ales intre o cazare la 3 stele in Romania sau una de 5 stele in Turcia la acelasi pret. De servicii Citeste in continuare…

, , , , ,

Servicii IT externalizate sau nu ?

1 Comentariu

Pentru multi dintre noi fraza : ,, facem in regie proprie” inseamna mai ieftin, comparativ cu varianta chemam o firma. Da, e posibil sa ,, tina” textul de mai sus intr-o familie de constructori care isi fac un garaj happy . Dar cand vine vorba de firme, angajati, e foarte posibil sa ne trezim dupa cativa ani ca am pierdut bani pentru ca nu am ,, deschis ochii”. Analiza este una extrem de simpla, merita sa tinem un angajat sau nu ? Evident dincolo de factorul social, in afaceri trebuie sa cautam profitul, altfel pentru a proteja pe unul sau pe altul scufundam firma mai ca DiCaprio Titanicul happy .

Nu vreau sa critic pe nimeni, criza i-a trezit pe multi. Insa mai avem adepti posesori ai unor firme mici spre medii care tin sa aibe angajati care sa faca multe si practic mai nimic. Acum sa nu fiu inteles gresit, in afaceri Citeste in continuare…

, , ,

Cea mai ieftină tabletă pc

4 Comentarii

De curiozitate m-am uitat să văd cam la ce preţ găsesc cea mai ieftină tabletă pc.
Se pare că această tabletă este Tableta Samsung Galaxy TAB P1010 iar preţul diferă în funcţie de magazinul care o vinde.
Astfel: Citeste in continuare…

, , ,

Excursie si cazare ieftina. Foarte ieftina

8 Comentarii

In weekend, cand am fost prin Targoviste, inainte sa merg la Adventure Park Targoviste am trecut rapid si pe la Catedrala din Targoviste. Si acolo, la intrarea in biserica, era un anunt in care se promova o „excursie crestina”. Adica o excursi in care se vizitau diverse manastiri si biserici din Romania.
Si era foarte ieftina. Atat excursia cat si cazarea era ieftina. Citeste in continuare…

, , ,

Un stick ieftin

2 Comentarii

Pentru ca am nevoie de asa ceva, m-am uitat pe diverse diteuri sa vad unde gasesc un stick ieftin (pentru ca da, inca sunt in cautarea celui mai ieftin magazin de calculatoare).
Cum mai am un Kingston de 2 giga cu care nu am avut nici o problema, m-am gandit sa merg tot pe mana lor. De data asta insa cred ca 8 giga imi vor fi de ajuns. Si acum, preturile vor decide. Citeste in continuare…

, , , ,