Excursie si cazare ieftina. Foarte ieftina

In weekend, cand am fost prin Targoviste, inainte sa merg la Adventure Park Targoviste am trecut rapid si pe la Catedrala din Targoviste. Si acolo, la intrarea in biserica, era un anunt in care se promova o „excursie crestina”. Adica o excursi in care se vizitau diverse manastiri si biserici din Romania.
Si era foarte ieftina. Atat excursia cat si cazarea era ieftina.

Imi pare rau ca nu am facut o poza, ca sa fiu exact in detalii. Dar estimativ:
– excursia incepea din Targoviste, se mergea in Moldova, se treaceau muntii pana in Maramures si se cobora inapoi prin valea Oltului parca. Totul in 6 zile la un pret de 250 de lei
– cazare, la diverse manastiri sau uneori chiar la localnici, de la gratuit la 10 lei pe noapte (deci sa mai zicem inca 50 de lei pentru toate zilele)
– mancare, aici nu era precizat nimic, dar imi imaginez ca la manastiti se milostiveau sa le ofere o masa calda (asa ca mai pun inca 150 de lei total)
– suveniruri, chestii (50 de lei)
Pretul total (estimat) 500 de lei. 500 de lei pentru o saptamana in care vizitezi toata tara, eu zic ca e foarte avantajos.
Da, corect, mult timp il petreci pe drum. Si clar genul asta de excursie nu e pentru cei care vor sa se odihneasca sanatos in concediu.
Dar pentru cei care agreaza astfel de excursii, in care se viziteaza manastiri, biserici si diverse lacase de cult sigur oboseala nu se va simti deloc.

8 comments

  1. Prin unele biserici se poate vizita Romania la pret redus, sunt omani care nu o fac pentru profit si pot obtine un pret rezonabil

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.