Peştera Dâmbovicioara. Hartă, program, preţ

Am fost în weekend într-o mică excursie până la Peşteră Dâmbovicioara. Am ales să mergem aici în primul rând pentru că era relativ cea mai apropiată de Bucureşti şi cea în care puteam face o excursie de o zi. Puteţi alege mai multe variante pentru a ajunge acolo, noi am ales traseul Bucureşti Piteşti Câmpulung Rucăr.

In excursie in Franta

Stiu ca nu va intereseaza dar eu sa va povestesc visul meu de azi-noapte. Cum am fost eu in excursie, in Franta. Am ajuns mai pe dimineata, undeva intr-un satuc. Un localnic mi-a povestit de blestemul care s-a abatut asupra satului, un dragon rautacios. Urc incet pe ulita, dau de un dragon de ciment. O statuie. Statea frumos in mijlocul drumului. Il ignor, si imi vad de drum. Ajung la…

Babele, Sfinxul, Crucea Caraiman

Special pentru Laurentiu, care vroia sa afle ce traseu am urmat pentru a vizita Babele, Sfinxul si Crucea Caraiman. Evident, sunt mai multe drumuri care duc acolo si, in functie de conditia fizica pe care o aveti puteti alege un traseu mai usor sau unul mai anevoios. Din motive obiective, adica o ceata destul de groasa, eu am ales traseul cel mai usor si mai scurt. Si adica.

Excursie si cazare ieftina. Foarte ieftina

In weekend, cand am fost prin Targoviste, inainte sa merg la Adventure Park Targoviste am trecut rapid si pe la Catedrala din Targoviste. Si acolo, la intrarea in biserica, era un anunt in care se promova o „excursie crestina”. Adica o excursi in care se vizitau diverse manastiri si biserici din Romania. Si era foarte ieftina. Atat excursia cat si cazarea era ieftina.

Chestii de vizita in Giurgiu. Orasul.

Cum ieri era o zi frumoasa, am fost intr-o mica excursie. Ceva de o zi, aproape de Bucuresti: Giurgiu. Nu sunt prea multe de vizitat si de facut, orasul e destul de mic si relativ pustiu. Sau cel putin asa era ieri. Oricum, chestii de vazut si de vizitat se gasesc. Trebuie doar putina rabdare. Si o harta. Sau un Nokia cu OVI Maps. ;)) In ordinea, cronologica, pe unde…

Am plecat in excursie

Sa fiti cuminti si sa va spalati pe dinti ! 😀

In excursie cu Beck ? Mai bine NU !

Ieri, un prieten, vine la baschet cu o invitatie intr-o excursie din partea firmei Beck. Baiatul, foarte entuziasmat si decis sa plece in aventuri. Ca orice om curios, ma inghesui si eu sa vad despre ce e vorba. Sa vezi si sa nu crezi…

Ca ciupercile dupa ploaie

Dupa ideea asta m-am ghidat dimineata cand am plecat pe deal dupa ciuperci. Ieri a plouat deci azi trebuia sa fie recolta bogata. Din pacate totul a ramas doar la stadiul ipotetic. Pentru ca nu am gasit decat 4 ciuperci bureti de padure. Din care 3 erau otravitori. ;))

Excursie cu clasa

Cand eram la scoala de abia asteptam sa se organizeze cate o excursie cu clasa. Chiar daca de obicei imi era rau in masina :-&, nu lipseam niciodata. Ma uit acum, monumentele sunt lasate in paragina, parcurile si gradiniile zoologice se inchid insa apar din ce in ce mai multe mall-uri si supermarketuri. Oare chiar o sa dispara toate bucuriile copilariei ?

In excursie la Iasi

Pentru ca am putin timp liber si pentru ca nu e de joaca cu dragostea… in 10 minute plec intr-o scurta excursie pana la Iasi. ;;) Pana duminica sa fiti cuminti.