In cautarea celui mai ieftin magazin de calculatoare

In cautarea celui mai ieftin magazin online de calculatoare astazi m-am comparat preturile pentru o alta componenta pc: Asus nVidia GeForce 9800GTX+ :
shopit.ro – 723.12 RON *include TVA
pcgarage.ro – Pret: 740,01 RON (include TVA si Taxa Verde)
cel.ro – 719 TVA inclus
prostore.ro – nu am gasit-o in oferta
dc-shop.ro – 929.00 Lei (cu TVA) (insa cu Producator XFX)
emag.ro – 711,47 RON (cu TVA)
upshop.ro – 1079.87 Lei (producator Gigabyte si un model putin diferit)

Din nou emag vine cu cele mai bune preturi.

5 comments

  1. esti tare omule si mai ales de apreciat pt ca faci chestia asta..si eu vreau sa mi iau un calc dupa ce mi am mai luat unul de la inetnd si ma gandeam ca sunt cei mai ieftini dar uite c m am inselat si vreau sa ti multumesc in privinta asta…pe bune apreciez ca faci ceea ce faci si stiu ca o faci neconditionat…te pup si ar fii deplasat sa spun continua sa faci ceea ce faci… ­čÖé mersi ink odata..

  2. Da eu doar vreau sa vad care e cel mai ieftin magazin de calculatoare si in acelasi timp sa prezinte si un pic de incredere.
    Teoretic as fi preferat sa cumpar de la depozitul de calculatoare sau ultrapro, pentru ca au reprezentata relativ aproape de mine (20 de km) si in cazul in care apare vreo problema la una din componente pot sa ma prezint cu ea personal pentru rezolvarea problemei. La restul magazinelor online, trebuie trimisa componenta prin curier la Bucuresti (sau pe unde or mai avea ei sedii) si dureaza ceva tot procesul asta.

  3. Eu m-am uitat la cele pe care le stiam eu, dar promit ca o sa le analizez si pe cele enumerate de tine ca sa nu zica nimeni ca sunt partinitor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.