zambesc.com RSS Feed

Si fotbalistii romanii ar fi facut ceea ce au facut fotbalistii greci

Probabil ati auzit de faptul ca fotbalistii greci care au jucat la campionatul mondial de fotbal au refuzat banii din partea statului. Acestia au motivat ca nu au jucat pentru bani, ci pentru tara. Iar banii care li se cuveneau sa fie folositi la construirea unei baze sportive. Un gest mare, nimic de comentat, si probabil imposibil de imitat de catre echipa noastra nationala. Cel putin eu asta am crezut, insa fotbalistii nostri spun altceva. Iata comunicatul fotbalistilor romani:

,, Deci noi echipa de briliant putem face mai mult decat au facut grecii. Desi noi suntem saraci, unii traiesc in blocnotesuri, cu toate acestea am hotarat ca banii pe care ii vom castiga la un campionat mondial sa mearga integral in construirea unui club. Ba mai mult dupa ce clubul va fi construit noi vom merge zi de zi la club, vom si dormi acolo. Noua ne pasa, nu ca la greci, astia nici nu o sa stie unde s-a construit din banii lor. Atat doar cerem noi echipa de briliant, clubul sa fie central, parcare generoasa si numele clubului sa fie Bamboo. Iar inauntru sa curga sampania valuri, valuri, iar la pisoar sa curga bere. Mesele din club sa fie rezistente, ca mai toti fotbalistii au luat in greutate si nu cumva sa se accidenteze. Mai dorim si o ruleta pentru nea Piti, noi nu ne uitam antrenorii cum sigur fac grecii. Vrem sa fie si multe mingi prin club, dar doar din silicon de calitate, sa nu cumva sa plesneasca. Mingile trebuie sa fie grupate cate doua si inhamate la sutien, altfel sunt prea jucause si obosim sa le prindem..

Noi echipa de briliant suntem siguri ca vom juca finala urmatorului campionat mondial de fotbal si asta deoarece avem informnatii sigure de o noua regula.
Noul regulament obliga fiecare jucator ca inainte sa intre pe teren sa bea 12 litri de bere, sau 4 sticle de vin sau 2 sticle de whisky, la alegere. Pai noi echipa de briliant, avem valori care pot sa consume toate variantele sa faca scandal in vreo doua sectii de politie si sa le mai fie si sete.

Hai echipa de briliant, hai Piti si restul haitei.

Semneaza liderii echipei nationale de fotbal
Sandy Bell si restul ”

In concluzie romanii pot dormi linistiti, vom fi campioni.

, , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*