Hotel in spatiu

O companie din Rusia a dat publicitati faptul ca pana la sfarsitul anului 2016 vor deschide primul hotel in spatiu. Evident nu oricine isi va putea permite un astfel de sejur. Costurile unei astfel de aventuri vor pleca de la 100 000 lire sterline in sus si aceasta doar pentru 5 zile de sejur.
Nu imi fac sperante in ceea ce priveste cazarea mea in acest hotel. Sper totodata ca politicienii nostri sa nu incerce un schimb de experienta cu extraterestrii pe banii statului. O calatorie pana in America sau mai stiu eu ce insula exotica pe bani nostri mai e cum e, dar in spatiu ar fi prea mult…..sau poate se ratacesc pe acolo si mai scapam de trantori.

8 comments

  1. e cum o fi ? am vazut si eu stirea asta pe click ,oricum o sa mai duca din chinezi acolo ca sunt prea multi aici.

  2. Eu zic sa caute o planeta pe care sa duca toti trantorii, talharii, mincinosii… iar pe post de amuzament (adica sa arunce cu diverse chestii in el) sa il ofere pe base. Asa o sa traim si noi linistiti.

  3. Iata ce inseamna inventivitate. Totusi, nu as face aceasta calatorie pana nu voi fi vazut cam tot ce merita pe pamant, pentru ca dupa o astfel de experienta nu stiu ce te mai poate impresiona. Deci, probabil undeva la pensie, poate au reduceri pentru varstnici. ­čśë

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.