Real 3 case

Da, magazinul Real astazi la ora 18 avea trei case de marcat functionale. Orice am face nu ne iese nimic, degeaba avem magazine similare cu cele din Europa cand nu avem servire si nici produse, de preturi sa nu mai vorbim.
In plus avem altceva, mai nou in magazinele Real din Timisoara exista tot felu de tarabe instalate pe hol care vand diverse, de la chiloti si ciorapi made in China, la bratarele si sapun de nu stiu care.
Toata aceasta marfa este expusa pe niste mese si scaune imprastiate aiurea pe holurile din Real. Daca maine mai apare un stand cu ceaune si cazane pentru fiert tuica pe mine nu m-ar surprinde.

12 comments

  1. Am obs si eu asta… In special la Real Est de langa aeroport. Macar acolo aduc niste sucuri naturale din Moldova care nu se mai gasesc prin Auchan(doar aici se gaseau dintre super/hipermarketuri) :))

  2. La Real de langa aeroport s-a intamplat, cred ca de craciun am mai stat atat la o casa de marcat…atunci era de inteles, dar acum……………..concedii sau dureri de burta pentru angajatele de la casa.

  3. Nu e o ,, faza” sau ce vrei tu sa spui…e realitate si nu s-a intamplat nu stiu cand ci ieri…………….reclamatie daca stai mai mult de 5 minute la casa….. nu am vazut afisul si nici nu am auzit de el.

  4. Consuma curent! Si e criza! =)) Tare faza cu ceaunele… nici pe mine nu m-ar suprinde. Mall-ul din Tulcea s-a transformat intr-un bazar de 2 lei…

  5. La Real de langa aeroport s-a intamplat, cred ca de craciun am mai stat atat la o casa de marcat…atunci era de inteles, dar acum……………..concedii sau dureri de burta pentru angajatele de la casa.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.