Treptele desteptaciunii

Fiecare tara normala din aceasta lume are un sistem bine pus la punct care da posibilitatea fiecarui cetatean de-as gasi un loc de munca potrivit pentru ceea ce poate el. La noi insa lucrurile stau total invers, si aici mare refer in special la locurile de munca la stat. Daca am face un top 3 cei mai nepotriviti la locurile de munca, am avea urmatoarele :

– Locul III este ocupat de Politia romana, angajatii din acest domeniu sunt in mare parte aceea care nu au reusit niciodata sa inteleaga logica. Nu prea fac diferenta intre o adresa sau alta si atunci cand bat la usa trebuie sa deschizi instant altfel sparg usa……..acum daca au gresit adresa si au spart usa….. este ghinionul proprietarului.

– Locul II este ocupat fara dubii de catre Jandarmeria romana. In acest caz nu putem vorbi de inteligenta, totul este sub orice limita. Pentru a intra in acest grup, trebuie sa stii doar lucrurile de baza : stanga, dreapta, ce este comestibil si ce nu, altfel exista riscul sa iasa in minus vreun bocanc la inventar. Practic trebuie sa stii sa dai cu bastonul, aceasta fiind singura activitate prestata de aceasta institutie. Nu m-ar mira daca angajatii acestei institutiiar avea ca model minerii din ‘ 90.

– Locul I Politia comunitara . Un loc care nu poate fi acordat nimanui decat celor care activeaza in aceasta institutie. Sunt acele persoane care au probleme in ceea ce priveste adunarea, scaderea, scrisul, cititul si o foarte mare problema de exprimare. De gandire, logica nici nu poate fi vorba, au ordine clare si pentru ei nu conteaza altceva. Nu conteaza ca ai pana la masina sau alta problema ei vin la tine si in loc sa te ajute te vor amenda…..nu incerca sa ii intrebi ceva pentru ca nu stiu sa raspunda la nicio intrebare……………..in plus e foarte posibil sa se simta jigniti. Daca vreunul dintre ei te va ruga sa iti scrii singur amenda, incearca sa il ajuti, nu e un moft…atat poate el.

8 comments

  1. ;).nu, da de unde…asta e parerea mea personala. Asa ii vad eu..asa s-au comportat cei cu care am avut oarece discutii.

  2. I’as bate p’astia de la Politia Rutiera cap in cap. Acum cateva zile eram in Sebes, se mergea in coloana, eram pe sens unic si un nesimtit de tirist nu ne-a lasat sa depasim. Ajunsi in intersectie am descoperit motivul pt care se mergea in coloana. Un garcea! Ma opresc si ii zic sa’l atentioneze pe boul de tirist, iar garcea indignat cica… N’am timp de prostii d’astea! Pai pentru ce esti pus in afurisita aia de intersectie???

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.