Culmea hotiei

Probabil multi dintre voi cand aud de culmea hotiei se gandesc ca e vorba de cateva bancuri despre hoti. Nu e vorba de asa ceva, nu e nimic imaginar, avem destule exemple din realitatea de zi cu zi. Problema e ca daca as face un top care sa se numeasca culmea hotiei nu stiu pe cine sa pun pe primul loc. Exemplele sunt atat de multe incat imi este extrem…

Politia Romana angajeaza profileri

Probabil ii stiti din filme, profilerii sunt psihologii specializati in determinarea profilului unui infractor dupa ,, urmele ‘’ acestuia. Evident in filme e una in realitate lucrurile stau total diferit. Cunosc cativa psihologi, unii mai cu experienta, altii mai pe la inceput, insa aproape toti au o caracteristica comuna: sunt pierduti in spatiu.

In viitor politia va opri cu telecomanda masinile

E foarte posibil ca peste cativa ani politia sa opreasca masinile automat, cel putin asta isi doreste Uniunea Europeana. Cu alte cuvinte toate masinile vor avea incorporat un mecanism care va putea fi comandat prin intermediul unui dispozitiv la distanta de catre politisti. Cu alte cuvinte politistii vor avea o telecomanda care va putea opri masina.

Ce facea Militia pe vremuri ?

Nu prea am prins Militia in actiune, insa am auzit o groaza de povesti despre acesti bravi aparatori ai oamenilor muncii. Militia chiar muncea, cel putin asta e concluzia la care am ajuns eu. In zilele noastre Politia nu face nici 10 % din ce facea Militia. Cateva din activitatile Militiei :

Astazi am dat bani unui parlamentar ?

Ziua ce sta sa se incheie nu a fost una foarte buna pentru mine. Astazi a trebuit sa plec in delegatie, prima oprire fiind Arad iar a doua Sibiu. Pe prima am bifat-o conform planului pe a doua nu.

Politia bate legal

In noaptea ce tocmai a trecut am fost la urgente cu cineva, loc in care nu isi doreste nimeni sa ajunga. Cu toate astea la Clinicile Noi din Timisoara desi era un pic dupa miezul noptii la urgente era plin, de parca se dadea ceva gratis.

Timisoara ar putea renunta la Politia Rutiera

O veste ciudata ar spune unii, sa renunti la politia rutiera nu e de ici de colo, dar ceea ce se intampla in Timisoara in acest moment ar fi un lucru firesc.

Cauciucuri de iarna

Daca sunteti opriti in trafic pentru verificarea caucicurilor, sa nu va mirati daca cei care va cer sa respectati legea nu respecta aceasta regula.

Treptele desteptaciunii

Fiecare tara normala din aceasta lume are un sistem bine pus la punct care da posibilitatea fiecarui cetatean de-as gasi un loc de munca potrivit pentru ceea ce poate el. La noi insa lucrurile stau total invers, si aici mare refer in special la locurile de munca la stat.

Ce nu inteleg la politistii din Bucuresti

De ce amendeaza doar soferii ? De ce nu se concentreaza si asupra pietonilor ? Pentru ca in Bucuresti, de fapt ca peste tot in Romania, pietonii nu au nici o problema in a incalca legea. Trec pe rosu, merg pe mijlocul strazii ca si cum ar fi pe trotuar si tot felul de minunatii.