Culmea hotiei

Probabil multi dintre voi cand aud de culmea hotiei se gandesc ca e vorba de cateva bancuri despre hoti. Nu e vorba de asa ceva, nu e nimic imaginar, avem destule exemple din realitatea de zi cu zi. Problema e ca daca as face un top care sa se numeasca culmea hotiei nu stiu pe cine sa pun pe primul loc. Exemplele sunt atat de multe incat imi este extrem de greu sa fac un top fara sa supar pe cineva, adica daca e sa fim corecti, pai atunci sa fim pana la capat.

Pentru a evita orice suspiciune de frauda in constituirea topului va voi lasa pe voi sa alegeti cine ocupa primul loc in culmea hotiei, eu vin doar cu propunerile.

Prima propunere:

Un tanar a fost prins in timp ce fura o bicicleta, a fost dus la politie, interogat, dar fiind minor a fost lasat liber. La plecare tanarul nostru a furat o bicicleta din fata postului de politie, asa ca sa compenseze timpul pierdut cu datul declaratiilor.

A doua propunere:

Niste tigani din Timisoara au furat un cavou, nu va ganditi ca l-au mutat cu totul..Nu era prea central, pur si simplu i-au evacuat pe cei care se odihneau acolo si si-au cazat neamurile. Unii din cei proaspati cazati nu erau de loc proaspeti, fiind plecati de 20-30 de ani, asta e, probabil au fost mai usor de carat.

A treia propunere:

Un individ a dat o spargere la o scoala, nu va speriati nu a furat carti ca sa le citeasca si nici creta pentru a o manca. Personajul nostru a furat un calculator, tevi de cupru, calorifere. A fost prins si obiectele evident au fost returnate. Infractorul a ramas sa fie cercetat in libertate, la fix o saptamna de la spargere, acesta s-a dus si a furat din nou aceleasi lucruri.

Acestea sunt propunerile astept voturile voastre, cu mentiunea ca toate cele prezentate mai sus sunt made in Timis si Timisoara, ultimile doua propuneri petrecandu-se in aceste zile.

3 comments

  1. Hotii sunt hotii, eu imi fac probleme referitoare la ce-i in mintea unora, cum cred ca din cauza faptului ca nustiu ce nu avut mare succes in viata, cum ei cred ca e vina lui x pentru tot…
    Pe mine ma sperie lipsa de realiatate si bunatate nu hotia…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.