In viitor politia va opri cu telecomanda masinile

E foarte posibil ca peste cativa ani politia sa opreasca masinile automat, cel putin asta isi doreste Uniunea Europeana. Cu alte cuvinte toate masinile vor avea incorporat un mecanism care va putea fi comandat prin intermediul unui dispozitiv la distanta de catre politisti. Cu alte cuvinte politistii vor avea o telecomanda care va putea opri masina. Daca ai trecut pe rosu sau ai numere de Bulgaria si nu vrei sa opresti la un filtru, automat politistul te va trage pe dreapta cu telecomanda.

Suna un pic sf, dar nu e ceva imposibil. Totusi personal nu vad acest in acest sistem ceva bun, daca se pot clona carduri, pacali sisteme sofisticate cu siguranta vor aparea pe piata si mecanisme de control. Adica ne-am putea trezi ca fiecare sofer sa aibe un astfel de mecanism, iar certurile din trafic sa fie completate de opriri automate. Soferii si-ar opri reciproc masinile, ba mai mult daca politia ar urmari cu o masina obisnuita infractorii, acestia ar putea opri masina politistilor. Posibilitatile ar fi nelimitate, s-ar jefui mai usor camioanele, ar fi un haos total.

Mai e pana atunci, Romania e plina de rable si va mai dura pana ajungem noi sa avem astfel de masini. Personal imi plac masinile de epoca, iar acestea sigur nu vor putea fi oprite, asa ca nu imi fac griji.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.