zambesc.com RSS Feed

Baba si pestele

Imi place pestele chiar foarte mult as putea spune, iau peste de cel putin 4-5 ori pe luna, fie proaspat, fie congelat, de preferat sa fie pescuit si nu din acvacultura. Alta metoda in alegerea pestelui nu am, insa in aceasta seara fiind la cumparaturi prin Billa am vazut o metoda noua in selectarea pestelui. O mamaie trecuta bine de 50 de ani imbracata cochet care impingea un carut din care stateau sa cada mai de toate, se tot poticnea in fata mea si tot baga nasul intr-o punga.

peste

Initial am crezut ca i-a cazut ceva in punga, lentila de contact sau vreun cercel. Dar nu asta era, la un moment dat doamna imbracata bine si cu caruciorul ce scartaia sub greutatea cumparaturilor, ia punga si o arunca in raftul cu pufuleti. Cum eram in spatele ei m-am dumerit imediat, punga azvarlita era una cu peste.

Adica un produs care daca nu e la locul potrivit face ravagii pentru cei care detin un nas. Nu zic ca nu te poti razgandi, dar sa lasi pestele asa pur si simplu pe raft intre pufuleti nu prea e ok, mai ales ca doamna parea una cu pretentii.

Dar poate nu am inteles eu bine, doamna a lasat pestii sa mance niste pufuleti cat se mai plimba ea happy, sau poate voia pufuleti cu gust de peste si asta era solutia, habar nu am sad.

, ,
2 Comentarii
  1. Radu-Mihai :

    A zis pe data de 5 februarie, 2014

    Cati „oameni” de teapa celei din post am vazut. Fiind mai certaret, am luat cumparaturile si i le puneam, din nou, in cos in momentul cand nu era atenta la el. big grin

  2. Acima :

    A zis pe data de 5 februarie, 2014

    nu, nu v-ati prins voia sa mai ingrase putin pestele…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*