Spalatorii auto care si curata nu doar spala

Avem zone in Timisoara unde gasesti spalatorie auto langa spalatorie, chiar trei spalatorii pe o distanta de 100 de metri. Pentru mine ca si client este un lucru bun, adica concurenta nu poate decat sa aduca calitate si preturi mici. Cel putin asa ar fi normal, in realitate nu e chiar asa. De cateva luni poposeam la aceeasi spalatorie, lasam masina, veneam dupa cateva ore si tot asa. Toate bune si frumoase, baietii amabili, ciubuc de fiecare data, ca asa este normal, ce mai, parca ne stiam de-o viata.

Nu am verificat niciodata daca ceea ce era prin masina, prin bord, este la locul lui, adevarul e ca nu prea las obiecte valoroase. Dar tot timpul este cate ceva, maruntisuri, de la castile de la Iphone la stick-uri care contineau diverse informatii, ochelari de soare, etc. Astazi am constatat ca masina nu a fost doar spalata ci si bine curatata de cateva lucruri ce zaceau prin bord. Nu ma asteptam, nu e vorba de valoarea obiectelor, ci mai mult de informatiile de pe stick-uri.

Revenind la concurenta, intre spalatoriile auto, din ce am remarcat acestea incearca diverse oferte care mai de care. Dar mai toate iti ofera un spalat gratuit dupa a nu stiu cata spalare. Personal nu ma atrage asa ceva, dar cu siguranta as deveni un client fidel al unei spalatorii care ar pune un anunt mare care sa sune cam asa :

,, In aceasta spalatorie nu se fura “

Sunt sigur ca acest slogan ar bate orice promovare si nu as fi singurul client care i-ar trece pragul.

One comment

  1. Cum ziceam si la un alt post… Spui „Romania” si tragi apa! Pacat de cei putini care incearca multe si, din pacate, li se pun piedici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.