Primarul Robu vrea cai la Timisoara

Nu va speriati nu vom circula doar calare prin Timisoara, momentan primarul Nicolae Robu vrea sa urce niste personalitati pe cai. Dupa cateva concedii in tarile calde, domnul primar a ajuns la concluzia ca Timisoara are monumente prea banale. In concluzie se vor face cateva statui, iar personalitatile care vor fi intruchipate vor fi calare. Momentan e vorba de trei statui, dar pe viitor nu se stie. E posibil sa il avem pe Eminescu calare. Sau mai rau, poate ne trezim cu cateva monumente dedicate unor ,, personalitati” contemporane.

Astfel am putea avea un monument dedicat doamnei Maria Grapini, evident tot o statuie calare, eu as propune sa fie calare pe un abecedar. Poate asa va avea postari mai coerente pe facebook.

Un alt monument ar putea sa fie dedicat Politiei Locale, acestia ar putea fi reprezentati printr-un grup statuar. Cativa politisti locali calare pe cativa pensionari, evident toti politistii sa aibe pulanul lipit de cefele celor pe care ii calaresc.

Insusi primarul Robu merita o statuie. Pentru domnia sa, ar trebui sa facem mai multe monumente imprastiate in tot orasul. Asa ca sa ne amintim ce prostie am votat.

In centrul orasului o reprezentare care sa includa un medic care se chinuie sa ii bage o pastila in gura.

La Gradina Zoologica un monument cu primarul Robu calare pe zebra moarta adusa de el din nu stiu ce tara.

Zona Hotel Continental, Robu calare pe un palmier.

Piata Libertatii, Robu calare pe un pom cu drujba in mana.

Gara de Nord, monument subteran, Robu calare pe un metrou.

Si lista ar putea continua, mintea primarului zburda chiar si acum, nu stim ce va cloci pana maine. Orice e posibil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.