Timisoara ar putea renunta la Politia Rutiera

O veste ciudata ar spune unii, sa renunti la politia rutiera nu e de ici de colo, dar ceea ce se intampla in Timisoara in acest moment ar fi un lucru firesc. Spun asta deoarece saptamana trecuta Politia Locala isi arata disponibilitatea, dorinta de-a face si munca celor de la rutiera. E adevarat era doar o propunere, insa astazi altii au trecut la fapte. Mai exact astazi tiganii de prin Timisoara s-au bagat la dirijat circulatia si asta nu e o gluma…

Astazi unul dintre tigani a fost condus pe ultimul drum, evident totul s-a desfasurat prin centrul orasului. Alaiul era imens, plin de tigani si puradei ce nu se mai terminau….. Astfel centrul orasului Timisoara a ramas paralizat circa doua ore…..Politia era in pauza, desi erau prezenti in zona cativa indivizi in uniforma, tiganii dirijau intersectiile….trist dar real.

Deci daca ne luam dupa fapte maine, poimaine putem avea politisti la pachet, adica dirijeaza circulatia, spala parbrize, cersesc, vand burlane si cazane sau orice avem nevoie.

10 comments

 1. Eu auzisem ca prin Bucuresti exista doar 20 de masini, insa ma gandesc ca e o gluma, nu pot crede una ca asta doar 20 de masini de politia, restul merg pe jos?
  Nu cred una ca asta!

 2. @dePop: dar din cele 10-15 masini, cate crezi ca au benzina? …ca pana acum, doar cu aer nu am auzit sa circule vreuna… :/

 3. Criss@

  Nu stiu cate au benzina si cate nu, dar nu mi se pare normal ca tigani sa dirijeze circulatia iar politisti sa stea in parc, cel putin asta s-a intamplat ieri in Timisoara.

 4. pai ce doar in Timisoara e situatia asta?
  ati uitat sarmana domnisoara cu nu stiu cati copii acasa, care isi schimba silicoanele si a murit la Iasi?!

 5. Nu-i de mirare, in Romania totul este posibil.
  Daca ar putea ar desfinta si justitia nu numai politia.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.