Auchan a papat magazinul Real

In Timisoara pana de curand aveam un singur magazin Auchan, de cateva zile Real Calea Sagului din Timisoara a fost inghitit de Auchan. Preluarea e o stire veche, insa efectul se vede de abia acum. Personal vizitam cel putin de 8-10 ori /luna magazinul Real, in principiu gaseam cam tot ceea ce imi trebuia. Astazi am facut prima vizita noului magazin Auchan din Calea Sagului,

Pui de salmonela

Nu este nicio greseala in titlul de mai sus, avem persoane printre noi care au vazut pui de salmonela. Si nu e vorba de specialisti care urmaresc salmonela in laborator cu ajutorul microscopului. In aceasta seara fiind prin Real la cumparaturi, undeva la standul

Atentie la Real sunt reduceri foarte mari

In acest moment va recomand sa va opriti din ceea ce faceti si sa o luati din loc inspre cel mai apropiat magazin Real. Doar daca va grabiti puteti beneficia de o mare reducere la produsele pentru igiena orala.

Selgros. Merita. – Pai nu prea..

De cateva saptamani Selgros a lansat o campanie de comunicare, probabil ati vazut si voi reclama la carne, in care se incearca marea cu degetul. Adica: cea mai buna carne, carmangerie proprie, etc..Nu vad niciun plus

La Real produsele au doua preturi

Nu e vorba de nicio confuzie, nici de preturi mutate de catre cumparatorii pusi pe glume, pur si simplu exista produse la care sunt afisate doua preturi. Un pret este cu ceva reducere si unul intreg.

Cum alegem fasolea ?

Habar nu am cum se alegea cea mai buna fasole, ma refer la fasolea boabe. Astazi insa am avut parte de o demonstratie in alegerea boabelor de fasole. Fiind la cumparaturi prin Real, nu cautam fasole ci altceva, insa ajuns la standul cu legume si fructe.

Cu cine ma potrivesc, sau cine se potriveste cu mine ?

Potrivirea este extrem de importanta, nu vreau sa filozofez, dar pentru mine este foarte important ca lucrurile sa fie pe aceeasi unda. Adica pe stilul meu,.. si care ar fi prima etapa in a-ti creiona stilul ce te reprezinta ?..Evident vestimentatia, hainele sunt cele care vorbesc despre noi,

Real – Timisoara Est isi inchide portile

Daca ieri vorbeam de un scenariu suprarealist privind falimentul magazinului Kaufland, aseara am avut surpriza sa descopar Hypermarketul Real din zona aeroport Timisoara in plina impachetare.

Ciupercile de padure

Copilarind intr-o zona montana am avut sansa de-a gusta din numeroase delicii culinare mai mult sau mai putin accesibile celor din zonele de ses.

Real 3 case

Da, magazinul Real astazi la ora 18 avea trei case de marcat functionale. Orice am face nu ne iese nimic, degeaba avem magazine similare cu cele din Europa cand nu avem servire si nici produse, de preturi sa nu mai vorbim.