Auchan a papat magazinul Real

In Timisoara pana de curand aveam un singur magazin Auchan, de cateva zile Real Calea Sagului din Timisoara a fost inghitit de Auchan. Preluarea e o stire veche, insa efectul se vede de abia acum. Personal vizitam cel putin de 8-10 ori /luna magazinul Real, in principiu gaseam cam tot ceea ce imi trebuia. Astazi am facut prima vizita noului magazin Auchan din Calea Sagului, inca din parcare realizezi ca ceva s-a schimbat, e alt loc.

somn peste

Diferente intre Auchan si raposatul Real :

– parcarea pare mai mica, desi nu e, e un pic mai prost organizata, adica era mai ok cand era Real.
– dintr-o lista de circa 20 de produse am gasit doar vreo 15, desi aparent Auchan pare mai plin, lipsesc o groaza de produse.
– preturile ceva mai mari decat cele pe care le-a avut Real, cateva produse au un plus de 10%, altele chiar 15%. Sunt si produse care la oferta sunt sub ceea ce avea in mod curent Real, dar sunt prea putine si in general produse greu vandabile.

Are si Auchan Calea Sagului doua plusuri:

– standul de peste e ceva mai prezentabil, cu marfa din belsug, la acest capitol putem spune ca e un pas inainte.
– al doilea plus, Auchan are mai multe case de marcat functionale, nu stiu daca va ramane asa, insa e un lucru bun.

Una peste alta cred ca timisorenii vor regreta schimbarea, adica faptul ca Aucahn a papat Real-ul iar acum face caca pe basca clientilor.

One comment

  1. Din pacate, si in Oradea Auchan a „papat” Realul si nu e mai bine. La inceput toate par mai frumoase dar, numarul mare de case „active” nu tine mult. Acum probabil o sa vezi angajati mai multi printre rafturi dar, dupa 2-3 luni, vor fi mai putini. Au preluat Realurile cu personal pe care nu-l poate concedia din prima dar, asta urmeaza. Informatiile le am din surse sigure.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.