Targ Negreni 2014

Pentru cei care inca nu stiu, la Negreni se desfasoara cel mai mare targ de diverse si antichitati din tara, poate chiar cel mai mare din Europa de Est.
targ negreni 2014
Targul de la Negreni este un loc special din toate punctele de vedere, cu un istoric pe masura. Se pare ca primele intalniri ale targovetilor din zona s-au intamplat acum circa 200 de ani.

Targul de la Negreni are doua intalniri mai importante in fiecare an. Prima intalnire este numita generic Targul coaselor de la Negreni si se desfasoara in prima parte a lunii iunie. Si cel de al doilea eveniment, de fapt si cel mai important targ de la Negreni este Targul de Toamna, care se desfasoara in prima parte a lunii octombrie. Am sa revin cu date exacte dupa ce Primaria Negreni va da publicitatii zilele de desfasurarea a targurilor pe 2014.

Targul de la Negreni oricare ar fi el, adica fie ca e cel de vara sau cel de toamna, este un eveniment aparte care nu trebuie ratat. Eu am deja doi ani de cand spun prezent la acest eveniment. Asa cum unii asteapta Craciunul, sau 1 mai, eu astept cu o si mai mare nerabdare Targul de la Negreni. Desi la fiecare editie la care am participat am vizitat fiecare vanzator de cel putin 5 ori, cu toate acestea, dupa targ am regretat ca nu am facut suficiente cumparaturi.

In general la targ gasim mai de toate, uneori la un pret bun, alte ori la super pret. Nu toti cei care vin la Negreni sunt facuti sa fie negustori. Exista un negustor/expozant cu care negociez de doi ani pentru un produs, dar acesta tine la pret, ca si cum ar fi coada la masa lui. Dar acesta e farmecul Targului de la Negreni, pacat ca nu se desfasoara targuri similare si in alte zone ale tarii.

3 comments

  1. Nici eu nu stiam pana acum despre acest targ. Tatal meu are o multime de obiecte mai vechi pe care le comercializeaza, acest targ ar fi o piata perfecta pentru el. Multumim pentru informatii, cred ca la urmatorul targ vom fi prezenti si noi !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.