zambesc.com RSS Feed

Cum alegem fasolea ?

Habar nu am cum se alegea cea mai buna fasole, ma refer la fasolea boabe. Astazi insa am avut parte de o demonstratie in alegerea boabelor de fasole. Fiind la cumparaturi prin Real, nu cautam fasole ci altceva, insa ajuns la standul cu legume si fructe. Fara sa vreau am avut prilejul sa observ o tanti trecuta de 60 de ani care testa fasolea.

Cum testam fasolea ?

Pai e simplu doamna in cauza a bagat in gura un bob de fasole din acela alb, mare, l-a mestecat dupa care l-a scuipat in mana, iar ulterior l-a pus la loc. Posibil sa ajunga in farfuria ta. Cu siguranta fasolea mestecata de baba cu pricina va ajunge in farfuria cuiva. Nu pot sa spun decat: scarbos…..Unii ar trebui sa isi faca cateva teste la mansarda inainte de-a iesi in public. Gestul mi se pare deplasat si un om fara pitici pe creier nu cred ca l-ar face.

Si daca chiar aceasta e sigura metoda de testare a boabelor de fasole, ar trebui ca cea care molfaie boabele sa le arunce la gunoi, sau sa le manance happy. E plina lumea de dereglati. Astept ca data viitoare sa incerce gresia, carbunii, detergentul si alte produse…evident prin aceeasi metoda.

, ,
5 Comentarii
 1. rei :

  A zis pe data de 20 ianuarie, 2013

  de-a dreptul scarbos!

 2. nica :

  A zis pe data de 20 ianuarie, 2013

  Chiar scarboasa faza cu mestecatul boabelor happy Ma faci sa nu ma cumpar fasole niciodata !!! happy Tare articolul.

 3. Mihai Grecia :

  A zis pe data de 24 ianuarie, 2013

  I-ai facut observatie sau doar te-ai minunat si ai ramas mut ?

 4. dePop :

  A zis pe data de 24 ianuarie, 2013

  Am ramas blocat, fara replica…vroiam sa ii fac poza, dar totul a fost rapid, cand am realizat ce a facut baba, ea bajbaia la alt raft.

 5. Doar varza, fara creier | Zambesc :

  A zis pe data de 26 ianuarie, 2013

  […] In viata insa pentru a alege o varza ai nevoie si de ceva creier. Daca saptamana trecuta in Real o doamna imi demonstra cum se alege fasolea, mestecand boabele iar ulterior punandu-le din nou pe […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*