Cum alegem fasolea ?

Habar nu am cum se alegea cea mai buna fasole, ma refer la fasolea boabe. Astazi insa am avut parte de o demonstratie in alegerea boabelor de fasole. Fiind la cumparaturi prin Real, nu cautam fasole ci altceva, insa ajuns la standul cu legume si fructe. Fara sa vreau am avut prilejul sa observ o tanti trecuta de 60 de ani care testa fasolea.

Cum testam fasolea ?

Pai e simplu doamna in cauza a bagat in gura un bob de fasole din acela alb, mare, l-a mestecat dupa care l-a scuipat in mana, iar ulterior l-a pus la loc. Posibil sa ajunga in farfuria ta. Cu siguranta fasolea mestecata de baba cu pricina va ajunge in farfuria cuiva. Nu pot sa spun decat: scarbos…..Unii ar trebui sa isi faca cateva teste la mansarda inainte de-a iesi in public. Gestul mi se pare deplasat si un om fara pitici pe creier nu cred ca l-ar face.

Si daca chiar aceasta e sigura metoda de testare a boabelor de fasole, ar trebui ca cea care molfaie boabele sa le arunce la gunoi, sau sa le manance :). E plina lumea de dereglati. Astept ca data viitoare sa incerce gresia, carbunii, detergentul si alte produse…evident prin aceeasi metoda.

5 comments

  1. Chiar scarboasa faza cu mestecatul boabelor ­čÖé Ma faci sa nu ma cumpar fasole niciodata !!! ­čÖé Tare articolul.

  2. Am ramas blocat, fara replica…vroiam sa ii fac poza, dar totul a fost rapid, cand am realizat ce a facut baba, ea bajbaia la alt raft.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.