zambesc.com RSS Feed

Selgros. Merita. – Pai nu prea..

De cateva saptamani Selgros a lansat o campanie de comunicare, probabil ati vazut si voi reclama la carne, in care se incearca marea cu degetul. Adica: cea mai buna carne, carmangerie proprie, etc..Nu vad niciun plus la Selgros, ba dimpotriva, poate cateva minusuri daca facem un calcul la modul general.

Aceasta noua ,, miscare ”..campanie se numeste: ,, Selgros. Merita „..pai eu as spune ca nu prea merita. Si daca ma uit bine in parcarea Selgros din Timisoara mai tot timpul e goala, deci nu gresesc, Selgros nu merita.

De ce nu merita Selgros:

Raspunsul e unul simplu, nu e nevoie de nu stiu ce studii de piata, Selgros are preturile un pic mari, iar produsele se vand la cantitate…..Da Selgros are o alta tinta, adica revanzatorii, insa in acest caz ar trebui preturi mai bune. In realitate preturile sunt ca si la Real, Kaufland, uneori chiar mai mari. Iar daca ai un Real langa un Selgros, asa cum e in Timisoara cu siguranta vei alege magazinul Real.

Desi cumpar destul de des pentru firma, in ultimii 2-3 ani cred ca am fost la Selgros in medie de 2 ori pe an, si asta mai mult de curiozitate. Cum nimic nu s-a schimbat, probabil ne vedem la anul, sau poate nu..

Deci in concluzie Selgros nu merita, poate eventual doar acolo unde e singur pe piata, in zonele unde nu exista alta alternativa.

, , , , ,
11 Comentarii
 1. Anca :

  A zis pe data de 16 mai, 2013

  Imi fac frecvent cumparaturile de la Kaufland si ocazional ma uit prin revistele de la Selgros. Nu sunt la fel, Kaufland are intotdeauna preturi mai bune decat Selgros happy

 2. Ana- :

  A zis pe data de 16 mai, 2013

  eu vroiam acum sa-mi iau de la selgros un sandwich maker cu 40% mai ieftin, din oferta cu cumparaturile peste 50 lei…

 3. Roxana :

  A zis pe data de 16 mai, 2013

  happy Bine punctat la capitolul parcare goala. Am fost zilele trecute la Dedeman, in Bucuresti, iar intamplarea face sa fie pozitionat fix langa Selgros. N-am avut loc de parcare la Dedeman, era efectiv plin, deci unde credeti ca am parcat? big grin Exact! Rar vad oferte care sa merite la Selgros si nu-mi amintesc care e ultimul lucru cumparat de la ei si nici cand.. ma intreb cum rezista?!

 4. rita :

  A zis pe data de 16 mai, 2013

  Kaufland-ul are carne mai buna si mai ieftina decat la Selgros, de fapt au inregistrat cel mai mare profit pe anul trecut, mai mare ca cei de la Carrefour, Metro sau Selgros.

 5. Octavian :

  A zis pe data de 17 mai, 2013

  Kaufland este foarte ok , are preturi bune si calitate carnii extraordinara. De exemplu de Paste am cumparat carne de miel de la Kaufland si a fost foarte proaspata. Eu sunt foarte multumit de ei si chiar imi place sa fac cumparaturile acolo

 6. Seni :

  A zis pe data de 17 mai, 2013

  Kaufland are preturi mici. Selgros nu este nici el de evitat, are mezeluri proprii de calitate la preturi decente.

 7. medela :

  A zis pe data de 17 mai, 2013

  Nu sunt de acord. De multe ori Selgros are preturi si oferte mult mai bune decat Metro .

 8. dePop :

  A zis pe data de 17 mai, 2013

  medela@

  Posibil sa fie preturile mai jos uneori decat la Metro, insa nu am vazut preturi sub Real…

 9. Ionut :

  A zis pe data de 19 mai, 2013

  Sunt plusuri si minusuri, asta e evident. La noi lucrurile stau ceva mai bine pentru ca avem parte de un hypermarket alaturat unui selgros, deci poti completa.

 10. peter :

  A zis pe data de 20 mai, 2013

  Depinde ce vrei sa cumperi, poti iesi in avantaj..acum depinde si de ofertele pe care le au.

 11. Selgros – cea mai buna carne era expirata | Zambesc :

  A zis pe data de 30 octombrie, 2013

  […] ce vina are Selgros ?..pai ei au cea mai buna carne, gainile erau in vizita, acum daca inainte de-a muri si-au smuls […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*