Goran Bregovic la Serbarile Timisoreana

Daca va place Goran Bregovic il puteti vedea la Timisoara, fara bilet, fara invitatie, intrarea fiind libera. In acest an Serbarile Timisoreana sau Festivalul Berii cum imi place mie sa ii spun va fi ceva mai deosebit. Adica fata de trupele deja obisnuite la acest eveniment cum ar fi Zdob si Zdub, Pasarea Colibri, Holograf, etc…in acesta vara il vom avea si pe Goran Bregovic. In plus manifestarea se va intinde pe mai multe zile decat de obicei.


Foto : Facebook

Evenimentul incepe pe data de 24 mai si se va incheia tocmai pe 2 iunie. Goran Bregovic va urca pe scena in data de 25 mai,iar daca va place acest interpret, muzica pe care o abordeaza atunci merita sa fiti in public. Personal am fost cucerit de muzica lu’ Bregovic mai mult datorita filmelor in care acesta a facut coloana sonora. Pisica alba pisica neagra e doar unul dintre ele, daca nu l-ati vazut va recomand…e un film cu de toate.

In ultimii ani nu prea am dat pe la Festivalul Berii insa in acest an chiar merita, in sfarsit s-a rupt ,, lantul”… Deja era plictisitor an de an erau aceleasi trupe, aceeasi muzica, Goran Bregovic e ceva la care nu prea spera nimeni, mai ales in aceasta perioada saraca in astfel de evenimente.

4 comments

  1. Mare voce si reprezentatia scenica e incredibila. Faceti tot posibilul sa nu ratati evenimentul, merita cu desavarsire.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.