zambesc.com RSS Feed

La Timisoara s-a defectat primarul

Candva, adica inainte de alegeri imi doream o schimbare, am zis ca mai rau nu se poate si oricine va iesi va fi bine. Insa in realitate lucrurile stau total altfel, vorba aia : ,, din lac in put ”. Personal am impresia ca actualul primar, domnul Nicolae Robu are oarece probleme care tin de logica.

Trecand peste o serie de gafe si decizii care nu au sens si rost, la un moment dat nu mai poti sa te abtii, pur si simplu iti vine o singura intrebare in minte : ,, s-a defectat Robu ? ”……….oare nu ar fi utile niste teste, poate un control ceva. Sau macar sa ii interpreteze cineva desenele pe care le face domnul primar, sau poate sa ne spuna domnul Robu ce inseamna pentru el imaginea de mai jos:

Cea mai recenta fapta a domnului primar Robu:

Domnul primar a solicitat public cateva sponsorizari din partea unor firme timisorene, altfel firmele nu vor avea o relatie buna cu primaria. Adica ori dati 100 de mii de euro, ori aveti probleme. Cand, unde… s-a mai pomenit asa ceva; pai in Evul Mediu, pe vremea dictatorilor si inchizitia avea astfel de ,, manifestari”, la fel si clanurile mafiote din anii 30 – 40 de prin Chicago…daca nu dati va tai…

Ma intreb care e procedura cand se strang bani pentru campania electorala, daca asa se intampla pe fata, pe sub masa situatia e mult mai dramatica.

, , , ,
4 Comentarii
 1. Bogdan :

  A zis pe data de 15 mai, 2013

  Zici ca cere taxa de protectie laughing. Sa nu mai ai sperante ca cineva ne va conduce bine de acum incolo

 2. Ana- :

  A zis pe data de 15 mai, 2013

  chiar ca s-a defectat! defectat e putin spus!

 3. Ionut :

  A zis pe data de 19 mai, 2013

  E inceput de sfarsit. In alte zone lucrurile stau chiar mai rau, intreg sistemul fiind defectat si fara cale de reusita.

 4. peter :

  A zis pe data de 24 mai, 2013

  Bucurestiul este la fel de haotic…poate si mai rau happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*