Mesaj de la Kaufland

Zilele trecute povesteam pe blog de faptul ca revistele publicitare Kaufland sunt distribuite in anumite zone ale Timisoarei de minori care au in jur de 8-9 ani. A doua zi dupa aparitia articolului pe blogul Zambesc.com, am fost contactat de Kaufland pentru detalii. Iar acum ceva zile am mai primit un comunicat din partea lor. Si ca sa fiu corect pana la capat iata si mesajul celor de la Kaufland…

Kaufland exploateaza minori

Kaufland exploateaza minori, nu e vorba de o informatie preluata, auzita sau un zvon. Personal am constata acest lucru. Azi dimineata, undeva in jurul orei 8, pe cand ieseam din scara blocului am dat nas in nas cu o fetita de 9-10 ani, care statea la intrare in scara cu un brat de reviste de la Kaufland, asteptand ocazia ca cineva sa ii deschida usa pentru a umple cutiile postale….

La Kaufland poti returna bautura

Nu este o gluma, ci asa suna un anunt pe care l-am auzit in incinta magazinului Kaufland. Deci daca ati luat mai multa bautura, sau pur si simplu nu v-au venit invitatii, aveti la dispozitie 14 zile sa returnati bautura

La un Kaufland din Timisoara clientii nu mai sunt bineveniti

Astazi am plecat sa fac cateva cumparaturi pentru firma, m-am oprit la cel mai apropiat centru comercial, e vorba de un magazin Kaufland. Cum am intrat in parcare am si dat peste cativa mesteri care demontau un panou de la intrarea in magazin.

Selgros. Merita. – Pai nu prea..

De cateva saptamani Selgros a lansat o campanie de comunicare, probabil ati vazut si voi reclama la carne, in care se incearca marea cu degetul. Adica: cea mai buna carne, carmangerie proprie, etc..Nu vad niciun plus

Plata cu kilograme de bani la Kaufland

Astazi m-am oprit pe la Kaufland sa imi cumpar cate ceva. Nu erau multe persoane la casa unde eram si eu, lucru care m-a bucurat. In fata mea era insa o doamna care dupa ce a ajuns sa plateasca mi-a dat tot planul peste cap.

Nebunia e molipsitoare

Astazi fiind la cumparaturi in Kaufland am avut onoarea sa stau cateva minute la standul de fructe alaturi de cateva tanti mai in varsta. Nu am nimic cu cei in varsta insa unii au ceva probleme.

Lidl face misto de romani

Bine cunoscutul magazin Lidl si asta nu datorita serviciilor sau a produselor, ci exclusiv reclamei agresive cu care ne bombardeaza pur si simplu, ne ia de prosti.

La Kaufland toti clientii sunt suspecti

De ceva vreme ma simt un pic stanjenit cand ajung cu caruciorul de cumparaturi in dreptul caseriei, dupa o tura prin Kaufland.

Kaufland – prostie sau smecherie ?

Nu exista saptamana in care sa nu calc pragul magazinului Kaufland si asta deoarece e cel mai apropiat si in principiu gasesc acolo ceea ce caut mai tot timpul. Insa se pare ca va trebui sa imi schimb obiceiul. Niciodata nu am stat sa verific pretul de pe raft cu pretul platit pe un produs.