Nebunia e molipsitoare

Astazi fiind la cumparaturi in Kaufland am avut onoarea sa stau cateva minute la standul de fructe alaturi de cateva tanti mai in varsta. Nu am nimic cu cei in varsta insa unii au ceva probleme. Una din domnitele trecute de 60 de ani scormonea de zor printre bananele expuse pe raft. Pana aici nimic anormal, insa ,, tinerica” in cauza rupea cozile bananelor,..vezi doamne cantaresc mult.

Personal nu imi plac bananele ale caror cozi sunt rupte, se desfac si arata urat. Dar se pare ca unii au alta parere, vor doar miezul….Problema e ca alta tinerica de aceeasi varsta adica trecuta de 60 de ani a procedat la fel, smulgand bananele de pe ciorcine, fara acea mica codita care tine coaja bananei. Asta este economie la maxim, probabil maine se vor apuca babele sa sparga nucile de cocos, lubenita, ca doar de ce sa plateasca ce nu consuma.

7 comments

  1. Se intampla des astfel de lucruri mai ales in randul „tinerilor” trecuti de varsta a 3a :)) Nu trebuie sa ne mire ­čÖé E ceva normal ­čśë pentru ei … :)))

  2. Deci asta nu cred… in halul asta??? Daca am ocazia vreodata sa asist la asa ceva, va iesi urat ­čśÉ Si eu am un respect deosebit fata de varstnici, dar pana la afectarea tuturor generatiilor, caci acolo se uita de bun simt… Chiar ca o sa ajungem in ultimul hal …asta daca nu suntem deja… Dezamagitor..

  3. Cand esti la batrenete timpul trece foarte greu iar plictiseala duce la lucruri foarte ciudate… Nu ii invinovatesc avand in vedere ca pensia lor…

  4. Eu nu cumpar banane fara coada…daca i se rupe coada, banana deja incepe sa se inegreasca! In curand o sa gasim pe raft banane decojite..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.