La un Kaufland din Timisoara clientii nu mai sunt bineveniti

Astazi am plecat sa fac cateva cumparaturi pentru firma, m-am oprit la cel mai apropiat centru comercial, e vorba de un magazin Kaufland. Cum am intrat in parcare am si dat peste cativa mesteri care demontau un panou de la intrarea in magazin. Si nu orice panou ci cel pe care scria : ,, Bine ati venit „. Initial am crezut ca isi strang sandramaua si se muta, dar clientii nu pareau sa aibe aceeasi parere cu mine, adica unii intrau, altii ieseau. Nu le pasa ca nu mai erau ,, bineveniti la Kaufland „.

kauflandkaufland Timisoara

Nu pot sa constat decat un singur lucru, dupa o perioada intram intr-o rutina incat nimic nu mai conteaza. Sunt sigur ca daca in locul panoului ar fi stat 10 femei sau barbati in pielea goala nimeni nu ar fi remarcat. Puteau sa schimbe denumirea magzinului Kaufland in ,,Crematoriu”, tot nu ar fi remarcat nimeni nimic….Incetul cu incetul ne transformam in mici zombi care merg la lucru, cumparaturi si acasa, viata e o rutina, un cerc in care noi ne invartim.

Atentie unde intrati, nu de alta dar sunt furtuni in aceasta perioada si poate panourile nu vor sta tocmai bine, e indicat sa aruncati o privire in sus inainte de a accede in incinta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.