La Kaufland poti returna bautura

Nu este o gluma, ci asa suna un anunt pe care l-am auzit in incinta magazinului Kaufland. Deci daca ati luat mai multa bautura, sau pur si simplu nu v-au venit invitatii, aveti la dispozitie 14 zile sa returnati bautura cu conditia ca aceasta sa nu fi fost desfacuta si sa aveti si bonul fiscal. Pare interesanta aceasta strategie si sunt sigur ca va da roade, ca doar la noi se bea mult si daca din 100 de clienti se va intoarce unul tot va fi un plus pentru Kaufland.

Totusi la cat de inventivi sunt romanii mie mi se pare riscanta strategia, exista solutii prin care se poate scoate continutul din sticle si respectiv umple cu altceva fara sa stricam dopul, ambalajul, etc. Cu alte cuvinte se poate consuma coniacul si se poate returna ceai. Sa nu mai vorbim de concurenta, se poate ca o firma concurenta sa goleasca rafturile Kaufland in intregime, iar dupa 14 zile sa aduca marfa inapoi.

Noroc ca aceasta oferta este doar de sarbatori valabila, asa poate nu vor avea timp pentru ,, strategii” cei care ar profita altfel de aceasta oferta.

3 comments

  1. Tare… chestia cu concurenta nu mi-ar fi trecut prin cap… probabil au si ei o limita la cate produse returnezi…nu stiu… oricum si au facut si multa publicitate si vanzare cu chestia asta… in primul rand daca ai mai multa bautura clar consumi mai mult, in al 2-lea rand nu stiu cati or fi aia de se intorc cu bautura… cei mai mult o vor pastra pentru eventimentele viitoare… acusi vine Pastele:D

  2. hai ca-i tare!!!!!!
    noroc ca nu sunt beutor de meserie, oricum la cat se bea la noi in romanica, greu de crezut ca se intoarce cineva cu sticlele… pline:D

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.