zambesc.com RSS Feed

Cazare Viseu de Sus Maramures

Nu stiu altii cum sunt, insa mie nu imi place sa fac Revelionul acasa si asta desi nu ma numesc Creanga. Anul Nou trebuie petrecut intr-o locatie speciala, iar pentru mine aceasta inseamna undeva la munte in primul rand. Iar daca e sa fie locul perfect atunci sa fie cel mai traditional, istoric, magic pana la urma, adica Maramures.

casa chira

Astazi am ajuns in orasul Viseu de Sus, unde am rezervat o cabana, este vorba de Casa Chira. O cabana traditionala din lemn sculptat cum doar in Maramures gasesti, dar cu toate utilitatile lumii moderne. Si cu gazde foarte primitoare, cum de fapt sunt mai toti oamenii de prin tinuturile Maramuresului.

cazare viseucasa chira viseu

Daca vreti traditie, sarbatori adevarate veniti la Maramures, cazare se gaseste, trebuie doar sa cauti. In Viseu, Moisei sau pe Valea Izei cu siguranta vei gasi o gazda primitoare si bucuroasa de oaspeti. Totul e sa iti doresti sa ,, gusti’’ mai mult decat iti ofera televizorul la capitolul traditie.

Casa Chira Viseu de sus Maramures

Daca ajungeti in Maramures va recomand ca pe langa mancarea traditionala, peisajul magnific sa nu ratati o tura cu Mocanita pe Valea Vaserului, o vizita la Muzeul Satului din Sighet, Manastirea Barsana, Valea Izei. Practic in fiecare localitate este ceva de vazut, iar daca va tin picioarele neaparat faceti o drumetie prin Muntii Maramuresului.

, , , , ,
3 Comentarii
 1. Edy :

  A zis pe data de 5 ianuarie, 2014

  Am fost anul trecut in Viseu, din pacate mi-a ramas in memorie doar un drum foarte prost. Pensiunea din imagine arata foarte bine, ideea e sa fie si altceva decat pensiuni si peisaje.

 2. Ilinca :

  A zis pe data de 8 ianuarie, 2014

  Superb loc, Maramuresul e frumos tot timpul.

 3. Anca :

  A zis pe data de 8 ianuarie, 2014

  Casa Chira este o casa cu suflet. Aici gasesti mai mult decat un simplu loc de cazare, gasesti si prieteni adevarati!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*