Mesaj de la Kaufland

Zilele trecute povesteam pe blog de faptul ca revistele publicitare Kaufland sunt distribuite in anumite zone ale Timisoarei de minori care au in jur de 8-9 ani. A doua zi dupa aparitia articolului pe blogul Zambesc.com, am fost contactat de Kaufland pentru detalii. Iar acum ceva zile am mai primit un comunicat din partea lor. Si ca sa fiu corect pana la capat iata si mesajul celor de la Kaufland :

Stimate Domnule Pop,

Revenim mai jos cu detalii legat de cele sesizate în articolul publicat de dumneavoastră la adresa: Kaufland exploateaza minori

Vă mulţumim pentru oferirea adresei dumneavoastră în data de 18.07.2014. Vă informăm că am efectuat verificările necesare pentru situaţia descrisă şi am luat măsurile corespunzătoare. Pentru a evita astfel de situaţii pe viitor, colegii din departamentul responsabil au transmis un mesaj de informare către distribuitorii de ziare, la nivel de ţară.

Dorim să vă asigurăm de faptul că întreg procesul de selecţie şi de angajare este derulat cu maxim de profesionalism şi cu respectarea tuturor prevederilor legale de către compania Kaufland. Conform prevederilor legale în vigoare, este necesar acordul părinţilor sau al reprezentanţilor legali pentru încheierea unui contract de muncă cu o persoană fizică având vârsta de minim 15 ani. Kaufland respectă întrutotul aceste prevederi. Ca măsură suplimentară, verificăm aleatoriu în teren respectarea acestor aspecte, prin coordonatorii teritoriali de distribuţie şi nu numai.

Rămânem la dispoziţia dumneavoastră la numărul de telefon gratuit 0800080888 (apelabil în reţelele Romtelecom, Vodafone, Orange, Cosmote) de luni până vineri, între orele 8:00 – 19:00, sau formularul online, pe care îl puteţi accesa oricând la adresa www.kaufland.ro/contact.

Vă dorim o zi plăcută.

Cu stimă,

Catalina-Ioana Soare

Marketing Clienţi – Centrul Relaţii Clienţi

Telefonul clientului: 0 800 080 888

Fax: + 40 372 090 298

One comment

  1. E in interesul lor sa isi „salveze” pielea. Ma gandesc ca au distribuit copiii acelor parinti care au ales sa imparta pliante sau… poate chiar fratii…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.