Ce fac pasionatele de shopping atunci cand nu au bani ?

Personal urasc sa merg la cumparaturi, adica merg dar mai cu forta si de nevoie. Nu mi se pare ceva fascinant sa te plimbi printre rafturi si sa stai la coada pe la casa de marcat. In fine nu despre mine este vorba. Exista o seama de doamne si domnisoare care merg la cumparaturi mai des decat la baie, altfel e grav. Adica daca nu sparg niste carduri pica bolnave la pat, le scade glicemia, se umfla orezul, habar nu am. Cert e ca exista persoane care se ,, trateaza ” cu ajutorul cumparaturilor. De multe ori m-am intrebat ce fac domnitele care sunt bolnave de cumparaturi atunci cand nu au bani ?

Raspunsul l-am aflat astazi de la un amic care a trecut pe la posta sa depuna un colet. Din ce mi-a povestit, la ghiseu era aglomeratie, zapuseala si alte cele. Unii trimiteau colete, altii ridicau, printre cei care ridicau era si o domnita de vreo 25 de ani. Ii vine randul cucoanei, aceasta ii spune operatoarei de la ghiseu ca are un colet. Doamna de la ghiseu ii spune ca nu are un colet ci vreo opt colete. Pai da, stiu, ii spune domnita, dar il vreau doar pe ultimul. Si cu restul ce facem , o intreaba doamna de la posta. Nu e treaba mea veni raspunsul. Cu alte cuvinte cucoana nebuna dupa cumparaturi a facut comenzi fara numar pe online dar nu le ridica. O fi acesta tratamentul ?…Habar nu am, problema e ca toate acestea costa, iar cea mai mare problema e ca nu plateste cel care isi face de cap, in cazul nostru cucoana nebuna, ci cel care trimite marfa, si nu plateste doar un transport ci si returul.

De ce naiba sa comanzi ceva daca stii ca nu vei ridica produsul? Pe ce se bazeaza, joaca la loto si inca nu s-au tras numerele, sau asteapta sa moara bunica sa vanda apartamentul? Multi cretini pe lumea asta, si asa lucrurile nu merg stralucit, niste pierderi pe comenzi false vin ca o cireasa pe tort. Paguba de multe ori nu e una de neglijat, corect ar fi sa plateasca cel care o provoaca, insa nu exista nimic care sa il faca pe cumparator responsabil, doar bunul simt….Iar acesta uneori lipseste cu desavarsire.

5 comments

  1. Trist, si din pacate sunt destule asemenea persoane! Care au mereu justificari abile si niciodata vreo vina… Ele ar trebui sa citeasca articolul tau, daca ar fi pe faza

  2. Am o colega de serviciu care își cheltuie tot salarul pe haine, uneori ajunge sa facă si împrumuturi. Asta e când părinții țin in palme copii, aici se ajunge.

  3. Daca ar fi mereu dupa femei unde am ajunge? Toti vrem ceva nou, toti vrem o haina noua…toti! Ele uneori exagereaza si ajungi sa nu mai ai cu ce plati facturile.

  4. Fac ele ceva si seduc barbatii sa le ofere bani, asa se imtampla mereu.. Cand au nevoie de bani merg la iubit si cer 😀

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.