Online, online, da tot in offline e baza

Subiectul principal: Orange.
Pana acum eu imi plateam facturile online, folosin internet banking de la Raiffeisen. Dar tot nu eram multumit pentru ca, dupa ce efectuam eu plata acolo, tot eu trebuia sa alerg dupa Orange sa imi inregistreze/valideze plata.
Pentru ca nu stiu ce sistem au ei, dar asa sta treaba. Chiar si daca platesti la un partener/dealer Orange tot la fel e. Aia iti taie chitanta si apoi trebui sa confirmi tu plata. 😐

Ceea e chiar foarte stupid de fapt. Si, daca ai ghinion, te trezesti ca tu ai platit dar la ei apari cu datorii.
Asa ca ce mi-am zis eu, hai sa platesc direct la ei pe site. In contul meu.

Platesc eu sambata frumos si imediat primesc mesaj „Prin acest email iti confirmam efectuarea online, cu cardul, a platii pentru factura Orange, pe care ai facut-o pe site-ul http://www.orange.ro/contul-meu. Aceasta plata este procesata de catre GECAD ePayment in numele Orange Romania SA, compania care opereaza www.orange.ro.”
Bun. =D>

Trece duminica, trece luni. Zic na, poate se misca mai incet.
Trece si marti. Deja miercuri ma intrebasem, oare au uitat de mine ? 😕
Asa ca sun la relatii clienti. :)]

La prima ora, cum ma trezesc.

Probabil ca eram primul care suna in ziua respectiva, ca imediat mi-a raspuns. In conditiile in care cu alte ocazii am asteptat 10-15 minute in telefon.
Deci imi raspunde o domnisoara, ii spun problema mea si ma lamureste. Nu stiu ce s-a intamplat dar nu era plata confirmata. Dar apasa ea pe butonul magic si gata, totul s-a rezolvat.

Daca si cand platesc la ei pe site tot trebuie sa sun eu ca sa se inregistreze plata… :-q

A, si ca sa fie distractia completa domnisoara neaparat vroia sa imi faca un nou abonament. Pinguin.

Eu incerc sa ii explic ca inca nu vreau sa imi fac un nou abonament, pentru ca astept sa vad ce oferte speciale de Craciun mai au, poate apare ceva intersant. Ea nimic, insista sa profit de abonamentul asta, ca oferta nu e valabila decat pana la sfarsitul lui Decembrie.
Dar si eu o tineam pe a mea: vreau sa vad ce oferte vor mai avea, pentru ca in fiecare zi e cate o oferta noua. Daca nu apare ceva care sa ma atraga mai am apoi timp sa aleg pinguinul sau ce abonament mai au ei. Si pana la urma m-a lasat in pace. #:-S

Mai tarziu am primit si SMS de la Orange. Din nou.
In urma apelului tau la Serv. Clienti Orange, am ales aleator nr. tau pentru un sondaj asupra serviciului. Te invitam sa suni gratuit la 461 in urmatoarele 3 zile

4 comments

  1. De regula platesc la shop, dar am mai platit si la brd si niciodata nu a trebuit sa confirm plata. Oare ce se intampla daca platesti la un parener, iar pe urma pierzi chitanta si este nevoie sa confirmi plata?
    Romania continua sa ramana o tara comunista.

  2. Scuze putin de off-topic dar nu ti se pare cam mult internet banking-ul de la Raiffeisen? Eu am avut cca 6 luni de zile dar plateam 3 euro pe luna in plus. Eu acum folosesc de la ING. E gratis cat timp sunt student.

  3. Oricum si la mine faza cu studentia mai tine maxim 2 ani. Dupa aceea gata. Azi am fost la Raiffeisen si mi-au spus ca pot sa folosesc Raif Online doar daca imi vor mari comisionul la 3 lei. Acuma cica la ei ar fi cel mai rentabil. 😀 Pacat insa ca au dobanda mica la depozite. 🙁

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.