Orange vrea sa imi dea teapa

Cum aveam in plan de ceva timp sa imi schimb abonamentul la Orange, dimineata, cum ma trezesc, sun la relatii cu clientii si spun ce vreau. Vreau abonamentul Pinguin. Pinguin 9. Butoneaza domnisoara pe acolo, face ceva calcule si imi da verdictul: nu se poate. Conform politicii Orange nu poate sa imi ofere decat Pinguin 15 :-O Nu multumesc.

Online, online, da tot in offline e baza

Subiectul principal: Orange. Pana acum eu imi plateam facturile online, folosin internet banking de la Raiffeisen. Dar tot nu eram multumit pentru ca, dupa ce efectuam eu plata acolo, tot eu trebuia sa alerg dupa Orange sa imi inregistreze/valideze plata. Pentru ca nu stiu ce sistem au ei, dar asa sta treaba. Chiar si daca platesti la un partener/dealer Orange tot la fel e. Aia iti taie chitanta si apoi…

Internet pe mobil, relatii cu clientii – Orange

Cum eram marti prin Targoviste ma gandesc sa trec pe la Orange Shop sa imi iau un abonament Internet Mobil Complet. Ok, nici o problema, trebuie sa mai platiti 150 roni pentru modem. Cat ??? Pai acum 3 saptamani era 1 euro Acum e 150 :-?? Nu mai vreau !

Relatii cu clientii la Orange

Recent a trebuit sa apelez la serviciul de relatii cu clientii de la Orange. Si sunt varza. :-q Adica habar nu au ce servicii ofera. Apoi mi-am adus aminte, stai ca am fost si eu la un interviu pentru a lucra la relatii cu clientii acum vreo 3-4 luni.