zambesc.com RSS Feed

Orange vrea sa imi dea teapa

Cum aveam in plan de ceva timp sa imi schimb abonamentul la Orange, dimineata, cum ma trezesc, sun la relatii cu clientii si spun ce vreau.
Vreau abonamentul Pinguin. Pinguin 9.
Butoneaza domnisoara pe acolo, face ceva calcule si imi da verdictul: nu se poate.
Conform politicii Orange nu poate sa imi ofere decat Pinguin 15 surprise
Nu multumesc.

Cum stiam eu ca ceva e dubios, caut contractul. Si in contract scrie clar.
1. „perioada minima de pastrare a planului tarifar ales: 3 luni
2. „inlocuirea abonamentului in perioada contractuala agregata la achizitie cu un abonament cu valoarea taxei lunare inferioare se poate efectua contra unei taxe de 20 EUR

Nu sunt eu un geniu dar, dupa ce am citit contractul, am inteles urmatoarele lucruri:
1. Dupa 3 luni de zile pot sa imi aleg ce abonament vreau, din oferta existenta evident. Cum eu am 10-11 luni de abonament, teoretic, ar trebui sa imi pot alege ce abonament vreau acum.
2. Daca imi aleg un abonament mai ieftin decat cel actual trebuie sa platesc 20 EUR

Deci nu ma intereseaza ce politica de tepuit fraierii au ei, pe mine ma intereseaza doar ce scrie in contract. Ca de aia e contract. Altfel, ma pot decide si eu peste noapte cum ca, conform politicii mele, nu platesc abonamentul decat o data la 3 luni.

Lucrurile pareau clare, iau contractul si merg la un un Orange Shop. Aici alti incapatanati. Nu vroiau deloc sa imi dea abonamentul care vroiam eu.
La fel, ca nu se poate.
Scot contractul, domnisoara avea povestea invatata. Nu se poate pentru ca … nu se poate. Plus ca daca s-ar putea nu pot aleg un abonament inferior (ca pret).

Pai 9 nu e mai mic ca 9 nu? Se blocheaza putin si imi vine cu alta poveste.
Stiti, abonamentul asta Pinguin 9 nu corespunde nevoilor dumneavoastra. Conform facturii dumneavoastra lunare, nu corespunde.

BA CORESPUNDE!

Adica eu stiu mai bine de ce am nevoie. Sunt major, vaccinat, dau si in scris ca respectivul abonament corespunde perfect nevoilor mele.
Domnisoara o tinea ca nu se poate si ca nu corespunde abonamentul.
Noroc ca ma grabeam sa ajung la servici. Dar diseara, revin.
Pentru ca vreau abonamentul Pinguin 9 + optiunea de internet pe mobil.

Si daca nici acum nu au chef sa respecte ce scrie in contract, o sa le trimit frumos cererea de modificare a abonamentului in scris.
Ca sa primesc raspuns tot in scris. Sa am dovada ca nu vor sa respecte contractul.

Si apoi sa vezi distractie. devil

, , , ,
11 Comentarii
 1. Trodat :

  A zis pe data de 29 decembrie, 2009

  in general cand vrei sa renunti la ei atunci incearca sa te tina in retea oferindu-ti abonamente bune, daca nu-ti sunt prea dragi si nu iti ofera ce vrei schimba reteaua, pastreaza numarul winking

 2. Emil CHERICHEȘ :

  A zis pe data de 29 decembrie, 2009

  Probabil ai acum abonament de 9 Eur+TVA. Pinguin 9 e de fapt 7.57 Eur+TVA și atunci e clar că e un abonament mai mic.

 3. Moldo :

  A zis pe data de 29 decembrie, 2009

  Intr-adevar acum sunt multe oferte bune in telefonia mobila. Daca ne gandim cati oameni au fost fraieriti asa… Mai mult decat atat, daca prostia ar durea iti dai seama cati s-ar tavali in chinuri?

 4. Surprize Kinder :

  A zis pe data de 29 decembrie, 2009

  Pai zi-le frumos ca daca nu se poate atunci te duci la altii, unde se poate… Presupun ca esti legat de ei doar 12 luni, nu? big grin

 5. A.Dragos :

  A zis pe data de 29 decembrie, 2009

  Incearca sa te fraiesreasca si acum incearca sa te convinga sa nu renunti la ei.

  Eu asa am patit la vodafone, abia dupa 3 telefoane am reusit sa o conving pe aia ca eu chair vreau sa renunt. Imi daduse mii si mii de alternative.

 6. Diana :

  A zis pe data de 30 decembrie, 2009

  La Orange mi se par foarte inflexibili si absurzi. La alte companii de telefonie, cum ameninti putin ca intrerupi abonamentul, cum curg ofertele. laughing

 7. eGlossy.com :

  A zis pe data de 30 decembrie, 2009

  orange e renumit pentru ofertele facute din frica de a nu pierde clienti si de milogeala lor caracteristica atunci cand au morcovul infipt adanc

 8. nica :

  A zis pe data de 19 august, 2010

  Orange va ramane fara clienti,datorita tratamentului la care ii supun.HOTIE PE FATA,RUSINE ORANGE!!!!!!!!!!

 9. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 19 august, 2010

  Sa nu exageram acum. Mai au si ei probleme uneori, dar nici chiar asa incat sa ramana fara clienti. winking

 10. razvan :

  A zis pe data de 7 septembrie, 2011

  Sunt client Orange de 3 ani, mai aveam cateva luni si se incheia contractul. Am anuntat la Orange ca vreau sa inchiei acest contract si m-a sunat o tipa sa imi ofere o solutie mai convenabila pentru mine cu conditia sa prelungesc contractul cu 1 an (dupa negocieri). Imi oferea un pachet ce nu ar fi trebuit sa genereze facturi mai mari de 588 lei in comparatie cu ce plateam pana acum respectiv facturi mai mari de 800 de lei. Am zis ok, am semnat contractul (prin mail) si surpriza, factura pe luna urmatoare 690 de lei. Am suna la ei si am vorbit cu operator care mi-a spus ca nu am depasit minutele alocate. Ii trimit mail tipei si imi raspunde sec” Buna ziua,

  Pentru explicatii privitoare la modul de facturare, rog apel ( gratuit) 456, serviciul clienti.

  Multumesc,

  Dupa care a incetat sa mai raspunda la mailuri…

 11. dePop :

  A zis pe data de 7 septembrie, 2011

  Eu nu as lasa lucrurile asa, nu stiu care ar fi solutia optima, dar as face plangere la OPC ( daca poti dovedi cele spuse ) sau daca nu macar un reportaj la un post national de televiziune……sigur Vodafon te-ar si plati pentru asta happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*