Cat costa abonamentul pentru telefon, cablu tv ?

Acum ceva saptamani imi povestea cineva ca la ei in localitate abonamentul pentru cablu tv difera de la client la client. Atentie, nu vorbim de pachete diferite, acelasi tip de abonament la alt pret. Practic pretul e in functie si de cum arata casa pe exterior. Mi-am spus ca e imposibil asa ceva, si totusi este posibil. Nu stiu cum se numeste firma de cablu, stiu doar ca toate acestea…

TAXA YOUTUBE – Ai plati pentru vizionarea unor filmulete ?

Inca nu exista nicio taxa pe Youtube pentru vizionarea filmuletelor, insa e posibil ca acest serviciu sa fie disponibil in curand. Grupul Google detinatorul Youtube se gandeste serios la posibilitatea unor abonamente pentru vizionarea unor materiale.

Caut angajati telepark Timisoara

Pana acum cateva saptamani, angajatii Telepark Timisoara erau vazuti mai prin toate parcarile. De cand a nins parca au intrat in pamant, nu mai gasesti unul.

Cat costa sa iti reziliezi contractul la Vodafone

Am sunat ieri la Vodafone sa vad care e taxa daca vrei sa iti reziliezi contractul. Sa il inchizi de tot. Pentru un abonament standard, incheiat pe 2 ani sunt doua taxe pe care trebuie sa le platesti ca sa scapi de Vodafone.

Noile abonamente de internet pe mobil de la Orange. Super!

Dupa ce au lansat Colibri (abonamentul pentru internet mobil) Orange lanseaza si cateva noi abonamente de internet pentru mobil.

Colibri, noul abonament Orange pentru internet mobil

Cum ma uitam acum la TV vad o reclama pentru un nou abonament de la Orange: Colibri. Recunosc, nu eram prea atent si nu am retinut exact despre ce e vorba. Asa ca am intrat repede pe internet, sa ma documentez mai bine.

RATB + Metrorex, rea-vointa, neinformare sau doar prostie

Eu am un card (Activ) pe care am atat abonamentul la RATB cat si cel de la Metrorex. Ambele lunare, cu numar de calatorii nelimitate. Il am de aproape un an si pana acum a costat 75 de lei (50 lei RATB + 25 lei Metrorex) Cum in 2 zile expira aseara m-am dus sa il reinnoiesc. Supriza.

Abonament doar cu buletinul, la Orange

Eram azi dimineata in magazinul Orange din Crangasi sa platesc abonamentul. In fata mea, o domnisoara vroia sa isi incarce o cartela sau sa cumpere o cartela noua. Nu am fost atent exact ce vroia, oricum nu conteaza prea mult. Evident, i se propune sa treaca la abonament. Ca sa nu mai stea cu grija fiecare luna ca nu are minute de vorbit. Ca si mine, stia ca pentru a…

Cand ziceam ca am scapat

Orange imi face o noua surpriza. De curiozitate dau acum un apel la 415 sa vad care e situatia contului meu. Sa vad daca s-a activat pana la urma noul meu abonament, Pinguin 9. Partea buna e ca s-a activat. Partea proasta e ca s-a activat cam dubios. Pentru ca am primit urmatorul sms.

Daca vrei, se poate

Ca sa inchei si povestea cu Orange, mi-am facut ieri ce abonament am vrut eu. Pinguin 9. A durat cam 1 ora, dar pana la urma am scos-o la capat. Bine, nu fara distractie