Caut angajati telepark Timisoara

Pana acum cateva saptamani, angajatii Telepark Timisoara erau vazuti mai prin toate parcarile. De cand a nins parca au intrat in pamant, nu mai gasesti unul. Cred ca va trebui sa punem o recompensa pe capul lor, nu de alta dar as vrea sa parchez macar pe unul dintre ei cu capul in zapada in parcarea la care am abonament dar nu pot parca. Sistemul romanesc are multi paraziti, incepand cu politicienii, dar cred ca cei de la sistemul de parcare, ridicare masini sunt cei mai paraziti dintre paraziti. Nu fac nimic, doar incaseaza pentru un bun public care de fapt este al tuturor. Iar cel mai deranjant este faptul ca toate aceste societati parazite sunt in asociere cu firme private. Deci daca zariti vreun angajat telepark bagati-l cu capul in zapada..ofer recompensa o pizza.

11 comments

  1. deci in Timisoara e jaleeeee, nu pot sa merg pe trotuar la cat de mare e zapada…greu e sa angajeze oameni sa faca putin curat prin jur..

  2. ce va mira faptul ca stau ascunsi cand in romania 1 km dezapezit costa 5000 de euro.

    Or fi intrat in greva cand au auzit la tv cat costa km dezapezit, iar ei iau un amarat de 300-400 de euro in cele mai bune cazuri

  3. Pai asa ma gandeam si eu si asa este si normal pozele nu sunt niciodata dovada pentru ca se pot modifica ,dar video-urile sunt alceva.

  4. Stai linistit ca nu numai in Timisoara e asa.. Si la Braila e la fel.. Inoti prin troiene de zapada ca nu le da nimeni de pe trotuar..

  5. SI la mine in oras e jale cu zapada, este loc doar pt o persoana, daca se intampla sa te intalnesti cu cineva din sens invers trebuie sa te bagi in mormanu de zapada

  6. Pai de ce sa munceasca daca si stand degeaba incaseaza aceiasi bani? Nu sti ca asta e mentalitatea romaneasca…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.