Cand ziceam ca am scapat

Orange imi face o noua surpriza. De curiozitate dau acum un apel la 415 sa vad care e situatia contului meu. Sa vad daca s-a activat pana la urma noul meu abonament, Pinguin 9. Partea buna e ca s-a activat. Partea proasta e ca s-a activat cam dubios. Pentru ca am primit urmatorul sms.

Orange vrea sa imi dea teapa

Cum aveam in plan de ceva timp sa imi schimb abonamentul la Orange, dimineata, cum ma trezesc, sun la relatii cu clientii si spun ce vreau. Vreau abonamentul Pinguin. Pinguin 9. Butoneaza domnisoara pe acolo, face ceva calcule si imi da verdictul: nu se poate. Conform politicii Orange nu poate sa imi ofere decat Pinguin 15 :-O Nu multumesc.

Orange si o reclama la ceva ce nu exista

Stiti ofertele alea speciale de Craciun, la Orange? E, eu le urmaresc zi de zi, poate apare ceva care sa imi convina mie. Bine, inca nu a aparut. Dar azi a aparut o oferta pentru un abonament inexistent. 🙂

Abonamentul Pinguin, noul abonament Orange

Intru azi pe orange.ro sa vad daca a aparut ceva nou legat de internet pe mobil si descopar noul abonament: abonamentul Pinguin. Care la prima vedere pare chiar foarte bun.