Atentie la Real sunt reduceri foarte mari

In acest moment va recomand sa va opriti din ceea ce faceti si sa o luati din loc inspre cel mai apropiat magazin Real. Doar daca va grabiti puteti beneficia de o mare reducere la produsele pentru igiena orala. Pasta de dinti din gama Parodontax, Sensodyne se vand cu super reduceri incepand cu 0,09 lei la fabuloasa reducere de 0,33 de lei..Cu alte cuvinte in circa 10 000 de ani vom face o economie de doi bani….

reduceri realreducere pasta de dinti

Am impresia ca atat cei de la Real, dar si producatorii produselor la reducere, ne cred pe noi clientii niste redusi..nu la reducere, ci redusi mintali. Sau se bazeaza pe faptul ca nu toti pensionarii vin la cumparaturi cu ochelarii de citit. Cum e posibil sa faci asa ceva, reducere de 0,20 bani la un produs care costa 16 lei, ce procent este acesta..? Sau se vrea ca produsul sa aibe eticheta rosie ca poate nu toti calculeaza reducerea, iar in caz ca cineva isi pune intrebari ei sunt acoperiti, ca doar au reducere 0, 1% sau chiar mai putin.

Situatia este jalnica si penibila atat pentru Real, cat si pentru Sensodyne si Parodontax..Din pacate cu siguranta exista si oameni care le cad in plasa, iar din punct de vedere legal nu stiu daca se poate face ceva.

5 comments

  1. Din punct de vedere legal daca dai 0.01 lei reducere la un produs de 1000 lei este o promotie perfect legala..
    Cat despre reduceri,probabil au epuizat deja stocul ­čÖé

  2. mereu imi reamintesc sa nu ma mai duc la real, dar daca e in mall, nu am ce face. pe langa reduceri mici, magazinul in sine este mic. nu intra 2 carucioare unul langa altul pe un culoar.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.