zambesc.com RSS Feed

Atentie la Real sunt reduceri foarte mari

In acest moment va recomand sa va opriti din ceea ce faceti si sa o luati din loc inspre cel mai apropiat magazin Real. Doar daca va grabiti puteti beneficia de o mare reducere la produsele pentru igiena orala. Pasta de dinti din gama Parodontax, Sensodyne se vand cu super reduceri incepand cu 0,09 lei la fabuloasa reducere de 0,33 de lei..Cu alte cuvinte in circa 10 000 de ani vom face o economie de doi bani….

reduceri realreducere pasta de dinti

Am impresia ca atat cei de la Real, dar si producatorii produselor la reducere, ne cred pe noi clientii niste redusi..nu la reducere, ci redusi mintali. Sau se bazeaza pe faptul ca nu toti pensionarii vin la cumparaturi cu ochelarii de citit. Cum e posibil sa faci asa ceva, reducere de 0,20 bani la un produs care costa 16 lei, ce procent este acesta..? Sau se vrea ca produsul sa aibe eticheta rosie ca poate nu toti calculeaza reducerea, iar in caz ca cineva isi pune intrebari ei sunt acoperiti, ca doar au reducere 0, 1% sau chiar mai putin.

Situatia este jalnica si penibila atat pentru Real, cat si pentru Sensodyne si Parodontax..Din pacate cu siguranta exista si oameni care le cad in plasa, iar din punct de vedere legal nu stiu daca se poate face ceva.

, , ,
5 Comentarii
 1. Andone :

  A zis pe data de 3 septembrie, 2013

  O sa dau iama in rafturi mai pe seara.

 2. colectionar :

  A zis pe data de 4 septembrie, 2013

  Din punct de vedere legal daca dai 0.01 lei reducere la un produs de 1000 lei este o promotie perfect legala..
  Cat despre reduceri,probabil au epuizat deja stocul happy

 3. Flori :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2013

  Real este un magazin scump, cu sau fara reduceri. Nu recomand…

 4. Alexxa :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2013

  Asta e bine! Sunt situatii in care pretul „redus” este mai mare ca cel anteriorlaughing

 5. gabi :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2013

  mereu imi reamintesc sa nu ma mai duc la real, dar daca e in mall, nu am ce face. pe langa reduceri mici, magazinul in sine este mic. nu intra 2 carucioare unul langa altul pe un culoar.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*