zambesc.com RSS Feed

Super afacere – Vand caine pretabil pentru demonstratii neautorizate

Daca iti doresti un business rapid si profitabil acum este momentul sa actionezi. Tocmai a aparut o nisa noua de a face bani; este vorba de participarea la demonstratii neautorizate. Toata lumea este platita, inclusiv canii, probabil de maine, poimaine vor fi incluse pisicile si soarecii. Deci nu mai sta pe ganduri acum este momentul sa intri in afaceri. Pentru un start perfect eu iti pot vinde un caine, nu stiu cum il cheama dar iti pot da adresa strazii pe unde se plimba.

Este un catel ca toti ceilalti, deci e bun sa lucreze si sub acoperire, este obisnuit cu strada. Adica are scoala vietii, ce mai, este perfect in a da o lovitura de stat impotriva lu’ Dragnea si a celor de la Antena 3.

Eu zic sa te grabesti, ca deja au inceput sa ,, curga ” ofertele. Iar daca nu te decizi in urmatoarele minute voi organiza o licitatie. Rog seriozitate, PSD-istii sa se abtina, la fel ca si pensionarii care viseaza cai verzi pe pereti calariti de Dragnea. Acestea vor fi refuzati politicos. Catelul are viziuni democratice si clar nu e de acord cu amnistia.

PS: Pentru cei din PSD, stiu un cimitir care nu a votat, eventual la viitoarele alegeri va dau adresa.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*