La Pizza Hut Timisoara, ospatarii au puteri paranormale si sunt de ornament

Nu ma dau in vant dupa Pizza Hut, insa astazi la insistentele unui prieten am mers sa luam pranzul la Pizza Hut din incinta Shopping City din Timisoara. Localul nu era prea aglomerat, am ales masa de langa bar/pult. Adica eram la vederea ospatarilor, imbracati normal, decent as spune eu. Dupa circa 10 minute de asteptari, se ocupa si masa alaturata care era libera pana atunci. Asteptam in continuare fara sa fim bagati in seama de vreun ospatar, desi acestia se tot intalneau in fata masei noastre, acolo fiind si casa de marcat. Ba mai mult, masa ce tocmai se ocupase este vizitata de un ospatar. Incercam si noi din priviri, maini sa cautam pe cineva pentru a ne lua comanda.

In fine, mai trece ceva timp, mai povestim. Masa de langa, primeste comanda, noi inca asteptam. Am schimbat subiectul conversatei, incercam subtil sa ne intrebam ce trebuie sa facem pentru a putea comanda…Gandim cu voce tare, poate, poate, ne aude cineva. Nicio schimbare, acelasi du-te vino pe langa masa noastra transpartenta. Mai mult, chiar undeva la 3 metri de noi un ospatar sta mai mult de ornament langa pult. Din cand in cand isi misca mana in buzunarul din spate pentru a se scarpina. Noi tot invizibili, ca sa imi confirm totusi ca sunt acolo ma pisc de mana, da eram acolo.

In final ne decidem sa mergem in alta parte. Ne ridicam de la masa facem cativa pasi, cineva se sesizeaza ca plecam….Probabil sa nu cumva sa plecam fara sa platim. Iar ospatarul de ornament raspunde ca nu am dorit nimic, nu am spus nimic. Cu alte cuvinte ne-am dus la Pizza Hut sa stergem mesele. Evident ne-am intors, ospatarasul cel viteaz a schimbat imediat placa, ca a crezut ca ne-a luat alt coleg comanda, desi era masa lui. Ca el nu a fost acolo cand am ajuns, desi era acolo.

In concluzie la Pizza Hut Timisoara unii ospatari sunt telepatici, iau comenzile de la pult. Se mai intampla ce-i drept sa dea si rateuri sitemul lor telepatic si atunci trec pe varianta ,, astia nu au vrut nimic, or fi venit sa ma vada cum ma scarpin la buzunarul din spate ”. Sau poate nu am inteles noi iar oferta ; ,, 1+1 gratis” , inseamna pe unul il servim pe altul nu.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.